Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת עובדת על לחץ אוויר בעזרת משאבה שנמצאת בדלת המטען .

במצב תקין כשאני נועל את הרכב עם השלט הרכב ננעל ואם החלונות פתוחים הוא סוגר אותם

הבעיה כיום היא שהרכב לא ננעל, אבל בעזרת המפתח לפעמים אני מצליח לנעול מדלת אחת את כל הדלתות ולפעמים לא. הדבר המוזר הוא שבזמן שאני פותח עם המפתח אני מרגיש את הלחץ של המשאבה על המערכת מה שאומר שהמשאבה כן עובדת.

בנוסף, לפעמים המערכת נועלת את כל הדלתות כמו שצריך ומיד פותחת.

יש לציין שהשלט תקין והאזעקה + אימובילייזר תקינים לחלוטין

הבעיה היחידה היא בנעילת הדלתות.

מבדיקה של מתקין אזעקות נאמר לי שהמשאבה לא תקינה ויש להחליפה ובנוסף הוא ביצע איתחול למערכת .

המוזר הוא שבמשך זמן מסויים אחרי האתחול המערכת עבדה מצויין ובשבוע האחרון חזרה לעשות בעיות

האם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

טוב אם לאף אחד אין מושג מה הבעיה אולי תוכלו לכוון אותי לבעל מקצוע טוב בירושלים שיודע לטפל במערכת הזאת?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...