Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש פתרון של אוויר דחוס, להוציא מים מכל מני חורים וחריצים (נייס טו האב - שייבש את כל הרכב :) ).

האם משהו כזה שיתחבר לקומפרסור של צמיגים יכול לעבוד? אם כל כמה שניות אכבה ואדליק את הקומרסור זה יכול לקלקל אותו?

https://www.aliexpress.com/item/4001250689419.html?

image.thumb.png.e47615900fd94970ce115d78eefa7560.png

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

הקומפרסורים הסינים שנמכרים כאן אינם מצויידים במחברים אוניברסליים.

חוויתי את זה על בשרי כשקניתי ערכה כמו ששלחת. המחבר בקומפרסור הוא יחודי למכשיר ולא תואם לשום חיבור סטנדרטי מוכר , ויש לי סט אוניברסלי שאיתו אני מחבר לקומפרסור ביתי גדול . 

מה שקניתי ומתאים לקומפרסור שלי זה המוצר הזה  

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

איזה קומפרסור? סתם אחד קטן לניפוח גלגלים ללא מיכל גדול כנראה שלא יעשה הרבה כי הם אולי יכולים ליצור לחץ גבוה אך ספיקת האוויר שלהם נמוכה מואד ולכן תאלץ לעבוד במרחק של סנטימטר מהנקודה כדי שזה באמת יעשה משהו. לגבי הפסקה הפעלה, זה עקרונית חלק בלתי נפרד מאופי הפעולה של כל קומפרסור (עם מיכל), נבנה לחץ במיכל וברגע שהוא יורד מלחץ מסוים הוא פועל וכך חוזר חלילה ואם צריך, הוא כמובן גם נכנס לעבודה קבועה. 

באופן אישי, משתמש במפוח עלים חזק נטען, נרכש לניקוי משטחים מרוצפים בחצר אבל מעולה לייבוש של הרכב בתנאי שיש לו ציפוי כלשהו.  

פורסם

קומפרסור 12V לצמיגים מסוגל לספק לחץ מספיק גבוה לניפוח צמיג אבל הספיקה שלו בלחץ נמוך (שזה מה שאתה מחפש) היא אפסית. רק קומפרסור ביתי על 220V יתאים.

:turn-l:
פורסם

בחיפושית ישנה שהיתה לי פעם המתזים של השמשה לקחו את הלחץ מ...הגלגל הרזרבי.

שזה די גאוני אם להודות על האמת, למעט זה שצריך לזכור לנפח אותו חזרה מדי פעם,

אחרת אפשר להיתקע עם חלון נקי וגלגל רזרבי מרוקן מאוויר.

אז אולי מהרעיון הזה אפשר לאלתר חיבור של לחץ אוויר, ואז לנפח עם הקומפרסור הקטן.

אבל מניסיון שלי עם לייבש אופנוע עם מפוח גינה - זה עושה פעולה הפוכה -

דוחף מים (+ אבק = בוץ)  לתוך מתגים ומחברי חשמל, וגורם לקצרים ול'חריקה' של המתגים.

• תוכן חדש...