Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הערכה שלהם באינטרנט rubbit מה זה החומרים שיש להם? לא הצלחתי להבין כתוב חומר אקולוגי

זה דבר שניתן להרכיב גם בבית ? כי הערכה שלהם לא זולה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

כבר פתחו על זה שרשור.

זה חומר שאתה שם במקציף ומרסס על הרכב, אחרי כמה דקות שהחומר פירק את הלכלוך מנגבים וסיימת.

השיטה הזו דורשת הרבה מגבות ויד חזקה לפמפם את המרסס.

• אהבתי 1
פורסם

כאמור כבר דובר על זה, בקצרה - הם לוקחים כמה מוצרים מאליאקספרס וONR ומשווקים באריזה פאנסית ויקרה.

• אהבתי 1

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

קנה optimum no rinse או מוצר דומה + מרסס לרכב מעלי ויש לך ערכה.

אני לא מעריץ את השיטה, עדיין אתה גורר לכלוך על האוטו שפוגע בצבע.

מרסס:

https://www.aliexpress.com/item/1005005245501811.html

• אהבתי 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
בתאריך 22.9.2023 בשעה 08:50, carHooked כתב:

כבר פתחו על זה שרשור.

זה חומר שאתה שם במקציף ומרסס על הרכב, אחרי כמה דקות שהחומר פירק את הלכלוך מנגבים וסיימת.

השיטה הזו דורשת הרבה מגבות ויד חזקה לפמפם את המרסס.

תודה לא ראיתי את השרשור מתנצל :)

בתאריך 22.9.2023 בשעה 09:10, Adani כתב:

כאמור כבר דובר על זה, בקצרה - הם לוקחים כמה מוצרים מאליאקספרס וONR ומשווקים באריזה פאנסית ויקרה.

המוצר שיש בפנים זה ONR?

פורסם

האמת שאני לא יודע בדיוק איזה יש שם אבל כל מוצר של no rinse wash יעשה את אותה עבודה.

יש מוצר כזה כמעט לכל המותגים הגדולים.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 14 שעות, Adani כתב:

האמת שאני לא יודע בדיוק איזה יש שם אבל כל מוצר של no rinse wash יעשה את אותה עבודה.

יש מוצר כזה כמעט לכל המותגים הגדולים.

זה מוצר שמוסיפים לו מים נכון? אתה מכיר חברה מומלצת לרכישה בארץ כזה?

פורסם

כן, מדללים במים.

יש בחנויות הגדולות כמו אוטוסטור ואבי חלקי חילוף אבל סביר להניח שתמצא גם בכל חנות כזאת קרובה לבית.

• אהבתי 1

פורסם
בתאריך 24.9.2023 בשעה 12:39, Adani כתב:

כן, מדללים במים.

יש בחנויות הגדולות כמו אוטוסטור ואבי חלקי חילוף אבל סביר להניח שתמצא גם בכל חנות כזאת קרובה לבית.

כן ראיתי באוטוסטור אז פשוט למלא בתוך המרסס ולנגב כן? רוצה שיהיה לי באוטו בזמנים שאין נקודת מים קרובה.

פורסם

כן, אם זה לשימוש נקודתי על קקי יבש עדיף לתת לזה טיפה לשבת לפרק את זה ואז לנגב.

היה פה דיבור פעם שאם שמים את ה ONR ברכב אולי עדיף לדלל עם מים מזוקקים, אחרת הוא מאבד את הצבע.

אני לא חושב שזה גורם לו לאבד את תכונות הניקוי אבל שתדע.

• תוכן חדש...