Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום אני הולך עם דגם 585 ומרוצה. מאוד.

אך בזמן האחרון התחילו כאבים בעקב, ונראה שאחרי מספר שנים הנעלים איבדו מאיכות בלימת הזעזועים.

אני הולך עם הנעלים רק בעיר, גם בקיץ וגם בחורף. חשוב לי האטימות למים, וחשוב לי בעיקר בלימת הזעזועים.

כאמור עם ה 585 נוח לי, אבל הבנתי שיש בלימת זעזועים חדשה xrd ול 585 יש sps.

לא מחפש מגן ברזל וכדומה, לא עובד איתן.

לא עור הפוך, זמש... וכך הלאה, עור רגיל זה מה שאני רוצה.

עדיפות לצבעי החום.

אז מה אתם אומרים?

להמשיך עם הסוס המנצח שלי, הוא להחליף לדגם אחר?

פורסם

אם הנעל ישנה, אכן יכול להיות שאיבדה מהתמיכה.

מה שכן, נעלי עור אינן אטומות למים מי-יודע-כמה. כמה דקות בגשם סוחף יכריעו אותן וגם לקיפוצי שלוליות זה לא אידיאלי.

אם אכן הכאבים נובעים מהעדר רכות (השערה לא מבוססת...), אז הסוליות של רדבק יותר רכות משמעותית (הרבה יותר חומר ספוגי בסוליה).

אפשרות אחרת זה לנסות מדרס שנותן יותר תמיכה בקשת של הרגל, כי מבחינה אורתופדית המגפיים האלו לא תופסות ממש את העקב ולגמרי לא אידיאליות. אני מצאתי את הרדבק נוחות מאוד לעמידה, הרבה פחות להליכות. מצד שני, למי יש כוח לשרוכים...

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הנעל בת יותר מ 3 כנראה מתקרבת ל 5.

זה לא שאני נכנס ומתהלך בשלוליות וצריך מגפיים כמו של רפתנים. אבל עם ה 585 אני הולך ברחוב בלי חשש מהלכנס לשלוליות שנקוות ליד המדרכה.

עד לא ממזמן הייתי מרוצה מהבלימת זעזועים, האם ברדבוק הבלימה זהה בכל הדגמים?

או שיש דגמים מעודפים?

פורסם

לא בקיא עד כדי כך. הייתי בעבודה שדרשה לעיתים הרבה עמידה, ומאוד נוח לי ברדבק. התחושה מאוד רכה. אם זה ייתרגם לפחות כאבים בשבילך... וואללה, אין לי מושג. אני כן שם מדרס עור שהיה לי, כי המידה לא פיקס. הרדבק מרגישה כמו נעל בית, לטוב ולרע. 

נ.ב. לי אין שום רגישויות בכף הרגל. גם אולסטאר שטוחות נוחות לי...

פורסם

עיינתי בשרשור שצירף @ArikB, היה מעניין.

ואז גם חזרתי לנעלים שלי ובדקתי תאריך, יוצא שהן יצאו מפס הייצור לפני בדיוק שלוש שנים.

ונזכרתי, בזמנו שקניתי אותן, הן היו על המדף כחודשים אולי שלושה, אז יוצא שאני הולך עם הנעליים קצת פחות משלוש שנים.

@falou, בשרשור הנ"ל ראיתי ששאלת על הליכה בקיץ עם הנעלים. אז כאמור אני הולך עם הנעליים גם בקיץ, אני הולך עם גרביים בעובי של גרב ספורט בערך.

לצורך העניין אין בכלל ריח של זיעה מהרגל, בדרך כלל מחליף גרביים כל יומיים.

דווקא כשאני הולך עם סנדלים, יש לי ריח מכפות הרגליים.

פורסם

אני לא יכול ללכת עם מגפיים כאלו בארץ. לא קשור לריח... חם לי.

פורסם

כמעט עשור אני נועל את הדגם 500 של בלנדסטון
ומחליף אותו פעם בשנה וחצי בגלל שחיקה של הסוליה

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם
בתאריך 15.9.2023 בשעה 16:00, Ron Poh כתב:

בדרך כלל מחליף גרביים כל יומיים.

לפני 5 דקות, omricn כתב:

מה 😦

כנ"ל. איך ולמה כל יומיים? 

פורסם

לא ממליץ בכלל על שום בלנדסטון.

ניסיתי פעם אחת לפני 20 שנה בנסיעה לתערוכת פרנקפורט (הולכים ברגל עשרות ק"מ ביום).

ביום הראשון הרסתי את הקרסול כי הנעל לא מחזיקה בשום צורה.

תבחר נעל גבוהה עם שרוכים שאשר להדק כמו שצריך.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

האמת שאת הבלנדסטון שלי העברתי גיהנום ליטרלי. בחורף - יום יום הולך איתם, נראות כמעט כמו חדשות וכבר בנות 7. יצא שבאחד הזימונים לאחד המבצעים לא מצאתי את נעלי הלחימה שלי ופשוט הלכתי איתם, מה אני אגיד.. הלוואי שבבקום היו מחלקים בלנדסטון כי זה היה אחת המבצעים הכי טובים שלי והנעליים חזרו לעצמן כאילו כלום אחרי כביסה. עדיין מחזיקות יפה מאוד.

פורסם
לפני 36 דקות, amosbmw כתב:

לא ממליץ בכלל על שום בלנדסטון.

ניסיתי פעם אחת לפני 20 שנה בנסיעה לתערוכת פרנקפורט (הולכים ברגל עשרות ק"מ ביום).

ביום הראשון הרסתי את הקרסול כי הנעל לא מחזיקה בשום צורה.

תבחר נעל גבוהה עם שרוכים שאשר להדק כמו שצריך.

נעל אחת שקנה אדם אחד פעם אחת לפני עשרים שנה ו... זהו, לסגור את החברה?!

הנעל מחזיקה, בטח יותר או פחות, כל אחד והמידה שלו. 
להליכות, עדיף נעל שמחזיקה טוב יותר את הקרסול. אני מתייחס לשלי כמו נעלי בית לעבודה (כשצריך לעמוד הרבה) או שלא צריך ללכת הרבה. בשביל זה הן אחלה

פורסם

המלצות על נעליים באינטרנט זה אחד הדברים המטופשים.

לכל אחד יש אנטומיה שונה לגמרי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...