Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה לנטיס לא מניעה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הטסטר שלך לא טוב לבדיקה משום שהנורה שלו היא 3w וזה נחשב לזרם גבוה לצורך בדיקת אות.

אתה צריך טבטר כזה דומה רק שבפנים יש נורה מסוג לד משום שנורת לד צורכת זרם נמוך מאוד ותוכל לתת לך אינדיקציה.

מה שיש לך אפילו יכול לגרום לנזק בבדיקת סיגנל.

למעשה הכלי הכי מתאים הוא סקופ הבעיה שזה מכשיר יקר וצריך לדעת לעבוד איתו.

בתנאים ביתיים ואפשריים זה טסטר נורת לד.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם
לפני 9 שעות, ba323f כתב:

הטסטר שלך לא טוב לבדיקה משום שהנורה שלו היא 3w וזה נחשב לזרם גבוה לצורך בדיקת אות.

אתה צריך טבטר כזה דומה רק שבפנים יש נורה מסוג לד משום שנורת לד צורכת זרם נמוך מאוד ותוכל לתת לך אינדיקציה.

מה שיש לך אפילו יכול לגרום לנזק בבדיקת סיגנל.

למעשה הכלי הכי מתאים הוא סקופ הבעיה שזה מכשיר יקר וצריך לדעת לעבוד איתו.

בתנאים ביתיים ואפשריים זה טסטר נורת לד.

אני יכול לנסות להשיג אוסילוסקופ, זה יעזור? אם כי אין לי כ"כ מושג איך משתמשים בו

פורסם

אם אינך יודע אך להשתמש בו הוא לא יהיה יעל אלא אם כן יהיה איתך מישהו שיוכל לעזור לך.

גם אם כל החיישנים ימצאו תקינים תיתכן בעיה של חיווט/פיוז/ ממסר/מחשב ניהול מנוע תקול ועוד.

יש דברים שאפשר לעזור דרך התכתבות ויש כאלה שממש לא.

פורסם
לפני שעה, ba323f כתב:

אם אינך יודע אך להשתמש בו הוא לא יהיה יעל אלא אם כן יהיה איתך מישהו שיוכל לעזור לך.

גם אם כל החיישנים ימצאו תקינים תיתכן בעיה של חיווט/פיוז/ ממסר/מחשב ניהול מנוע תקול ועוד.

יש דברים שאפשר לעזור דרך התכתבות ויש כאלה שממש לא.

אם תרצה לעזור בוואטסאפ בעזרת סרטונים/שיחת וידאו וכ'ו, אני אשמח לשלוח לך את המספר שלי..

לפני 50 דקות, om2 כתב:

יש/היתה קודן/אזעקה/איבולייזר/איתוראן?

האם המפתח נפל/נשבר/התפרק?

הייתה קודנית עם אזעקה שנותקה, רואים את כל החוטים מתחת להגה.
לא נפל או נשבר, ואיני זוכר אם היה אימובלייזר או לא בלוח השעונים.

• תוכן חדש...