Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, דובצע כתב:

תעשה תמונה של כול האוטו מהצד שיהיה אפשר להתרשם

20230913_194004.jpg

עריכה אחרונה על ידי foREVer94
פורסם
לפני שעה, yohai71 כתב:

יצא יפה מאד, ואפילו "מקורי" כי מאזדה בעצמם מוכרים חלק מהדגמים עם ג'אנטים שחורים. 

תודה!!

הבנתי מהמוסך שמומלץ לנקות את הגאנטים אחת לשבוע עם מים וסבון. יודעים אולי איזה סבון מומלץ? 

הוא אמר להיזהר בשטיפות מחומצות שמשפריצים עליהם כי זה עלול לפגוע בצבע.

פורסם

תתחדש!

אני אישית פחות אהבתי, כי החתך של הצמיג מאוד גדול וזה לא מחמיא. אבל העיקר שאתה אוהב :-)

מבחינת שטיפה של החישוק, יש חומרים ייעודיים. נסה את SONAX Wheel Cleaner Full Effect,

הוא נמכר בכל מיני חנויות כמו אוטו דיפו וכדומה. שים לב שתצטרך גישה למים, לא יודע אם יש לך.

2016 BMW M235i.

פורסם

השחור בולע אותו, בקושי שמים לב

יצא יפה לדעתי, למרות שאני לא סובל ג'אנטים שחורים בדיוק בגלל שזה שחור על שחור, כאן זה מתאים.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 3 שעות, foREVer94 כתב:

תודה!!

הבנתי מהמוסך שמומלץ לנקות את הגאנטים אחת לשבוע עם מים וסבון. יודעים אולי איזה סבון מומלץ? 

הוא אמר להיזהר בשטיפות מחומצות שמשפריצים עליהם כי זה עלול לפגוע בצבע.

יש חומרים חריפים שמפרקים את הליכלוך/פיח ואז נישטפים במים

אצלך הצבע רגיש יותר הייתי עושה עם שמפו לרכב ומיים ועם סמרטוט ספוג עובר על הגאנטים בעדינות

פורסם (נערך)

תודה רבה!

סבון כלים גם טוב עם מגבת מיקרופייבר בשילוב מים?

ואז לנגב עם מים וליבש?

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, דובצע כתב:

סבון כלים אגרסיבי מדי

תקנה שמפו לרכב אתה שם קצת בדלי עם הרבה מיים יחזיק לך הרבה זמן ולא יקר בכלל-כמה עשרות שקלים

יש לך אולי המלצה לחברה מסוימת?

ראיתי למשל שמפו Meguiar’s Soft Wash מספיק?

• תוכן חדש...