Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להורי יש רכב עם תג חניה לנכה, וקיבלו היום אגרת טסט שנתי מלא כמו לרכב רגיל, מה צריך לעשות/למי לפנות ע״מ לקבל את האגרה המופחתת שמגיע לרכב נכה?

פורסם (נערך)

יש לציין שיש לאימי אומנם זכאות לתג חנייה לנכה(בשל ניתוח החלפת בירכיים) אך היא לא מקבלת גמלת נכות חודשית קבועה מביטוח לאומי, במקרה כזה מגיע לה אגרת רישוי רכב מופחתת או לא?

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם

לצערי עברתי את הפרוצדורה.

יש להוריד את הטופס שבקישור ששם XM ולשלוח אותו בדואר *רשום* למשרד הרישוי (אני שלחתי לסניף הקרוב). 

בפעם הראשונה שעשיתי זאת לא קיבלתי שום התייחסות, תגובה (או ביצוע). בפעם השנייה, גם כן... ואז כשניסיתי למכור את הרכב, נדרשתי לשלם "הפרשי אגרה לרכב נכה" כלומר לשלם את החלק היחסי של ההחזר שלא קיבלתי. שילמתי (מחוסר ברירה) 800 ש"ח נוספים כדי לאפשר העברת בעלות (ובדרך הקונה ברח). אחרי חודש וחצי קיבלתי את ההחזר של האגרה, קצת מעל 1000 ש"ח. בקיצור, 200 ש"ח שעלו לי בבריאות..

:turn-l:
פורסם
לפני שעתיים, yuvk כתב:

ולשלוח אותו בדואר *רשום* למשרד הרישוי (אני שלחתי לסניף הקרוב). 

לא צריך היום לשלוח בדואר, אני מילאתי טופס ממוחשב לפני כמה שנים, קיבלתי את ההחזר כעבור תקופה קצרה.

• תוכן חדש...