Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!
אחרי הרבה התלבטויות וחיפושים בשרשור הקודם (עלו כל מיני רעיונות מעניינים שאני עדיין מחפש - bmw series 1, volvo s60)

פתאום צץ לי רעיון חדש, וגם זול יותר...

מה דעת הקהל פה על סיאט איביזה 1.2, שנתונים נגיד 2014-2017 (30-40 אלף שח ביד 2, יש שבורות ב25 אלף). ראיתי שהדגם עם הגיר הידני מוגבל ל90 כ"ס אבל ניתן עם תוכנה לשפר לאזור ה130, אמנם לא רכב פאר אבל נשמע לי די כיף להיקף נסיעות שלי (2-3 פעמים בשבוע נסיעות קצרות).

כמה שאלות למומחים פה:
1. האם זה כדאי בתקציב הזה (בעיקרון התחלתי עם תקציב עד 50K אבל אני רואה שאולי אצא מזה ב30K)

2. כמה קילומטר מומלץ לקנות איביזות מהשנתונים האלה? אני יודע שזאת שאלה מעצבנת שחוזרת הרבה אבל נגיד 120 אלף קילומטר שמורה זה יותר מדי לדעתכם לדגם הזה? אין המון היצע ידני כרגע ואין משהו מתחת ל100 אלף

3. יש מחלות נפוצות לדגם הזה שכדאי להכיר/לבדוק במעמד הקניה?

כמובן שאם יש עוד הצעות למשהו מעניין עד 50K אשמח לשמוע

תודה!

פורסם

לא יודע מה בדיוק אתה מחפש ברכב (הוולוו נוחה וחזקה, הב.מ.וו. הנעה אחורית וסמל), אבל התקציב ישאיר לך עודף לשיפורים נוספים, כמו התנהגות ובלימה + הדרכות נהיגה וימי מסלול. שם הכיף האמיתי ושם תלמד איך להשתמש ברכב.

תחזוקת האיביזה כנראה תהיה זולה בהרבה ממותגי היוקרה.

עד כמה שידוע לי החשש העיקרי בדגם הוא גיר DSG, שלא רלוונטי אצלך, וטורבו.

אם ילך טורבו - תוכל לשים גדול יותר ולהוסיף עוד כוח... :Turbo:

לא יודע כמה. מעניין מהי המגבלה של הגיר.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

• תוכן חדש...