Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורא ספרים מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאוד אהבתי את הקינדל שהיה לי, ועבד מ2013 עד שמת לפני חצי שנה.

נראה שאין אותם במלאי, לפחות בגרסה שאפשר להזמין מאמאזון אמריקה לפה. חבל, אבל אולי יש באתרים אחרים ואני צריך לחפש.

מעדיף את זה על פני אנדרואידים שןנים, בעיקר כי זה היה מכשיר שעשה דבר אחד מעולה וזהו. לכל השאר יש טלפון מבחינתי.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 7 שעות, Michazzz כתב:

@yehuda-kתוכל לספר לנו איך קוראים ספרים בעברית בקינדל?

השאלה לא ברורה. פשוט פותחים את הספר וקוראים.
קניתי את הספר בסטימצקי והעברתי לקינדל.

המכשיר הוא קינדל פייר.

פורסם

זה פשוט לא קיים.

לסטימצקי יש מתוך כל 100 ספרים, אחד שאפשר להעביר לקינדל.

ב"עברית" זה לגמרי לא קיים - אפשר לקרוא רק דרך האפליקציה שלהם.

זה עניין של זכויות יוצרים, וההוצאות חוסמות את זה.

אם מישהו עושה משהו לא חוקי כדי לעקוף את זה - שיבושם לו.

אני נוהג לשלם עבור מה שאני צורך.

בעיקר כשמדובר בסופרים ישראלים, שגם כך לא נהיים מיליונרים מהכתיבה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)
לפני כשעה, natco כתב:

זה פשוט לא קיים.

לסטימצקי יש מתוך כל 100 ספרים, אחד שאפשר להעביר לקינדל.

אתה לגמרי טועה כי ניתן להעביר ספרים רבים מסטימצקי לקינדל, ההעברה מתבצעת ישירות וסטימצקי בעצמם מעבירים לקינדל.

לפני כשעה, natco כתב:

אם מישהו עושה משהו לא חוקי כדי לעקוף את זה - שיבושם לו.

מדוע אתה משמיץ אנשים סתם ככה? מציע שלהבא תברר את העובדות לפני שאתה משמיץ.

רציתי לעזור לאנשים ובסוף קיבלתי הכפשה רבתי.

האם עלה על דעתך שחוץ ממך יש עוד אנשים שפועלים חוקי?

רצוי שתתנצל.

לפני כשעה, Nemesis כתב:

הוא מדבר על קינדל פייר. יכול להיות שפשוט התקין את האפליקציה שלהם עליו.

זה לא קורא e-ink.

לא התקנתי שום אפליקציה. ההעברה היא מסודרת, ולאחר שהספר עבר לקינדל, הוא פשוט אחד מספרי קינדל. מי שקורא בטאבלט קינדל פייר לא יודע שמקור הספר שונה.

עריכה אחרונה על ידי yehuda-k
פורסם

שוב, אתה מדבר על kindle fire שהוא טאבלט שמריץ מעין גרסה של אנדרואיד. אנחנו מדברים על קורא kindle e-ink שהוא חיה אחרת לגמרי ואינו מריץ אנדרואיד.

מעבר לזה, מפי הסוס:

https://help.e-vrit.co.il/hc/he/articles/360004177800-האם-ניתן-להוריד-ספר-דיגיטלי-בעברית-לקורא-דיו-דיגיטלי-Kindle-קינדל

פורסם
לפני 3 דקות, yehuda-k כתב:

רצוי שתתנצל

לא רואה איפה האשמתי אותך במשהו- אבל אם נעלבת ממשהו שאמרתי אני כמובן מתנצל.

שוב- לא היתה שום כוונה אישית נגדך.

אני מכיר מהקבוצות השונות שישנם הרבה אנשים שפורצים ספרים שהם drm וממירים אותם לe-pub ואז אתה יכול להעביר אותם כמעט לכל קורא, אפילו כזה בשקל וחצי  מאליאקספרס.

העניין הוא, שזה בדרך-כלל בא יחד עם פיראטיות, כי אם הספר כבר בקובץ פתוח, אז למה לא לשתף אותו..

לפני 10 דקות, yehuda-k כתב:

אתה לגמרי טועה כי ניתן להעביר ספרים רבים מסטימצקי

אז אני לא "לגמרי טועה". ואני מוכן לעשות איתך ספורט- אתן לך את 5 הספרים האחרונים שקראתי. אם תמצא יותר משניים מהם עבור קינדל- תקבל ממני ספר מתנה.

לא יודע מה אתה קורא, אבל את הספרים שאני קורא אין בסטימצקי להעברה לקינדל.

אני קורא בקצב של ספר לשבוע, בעיקר סופרים ישראלים.

לא משהו איכותי במיוחד. סוגת "ספרי טיסה" קלאסיים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

השרשור הזה עשה לי חשק להתנסות בקורא ספרים. עד היום קראתי באייפד או בטלפון וזה היה כבד ומסורבל (אייפד) או קטן ומעייף (אייפון).

הזמנתי מעלי אקספרס קורא ספרים סיני, meebok m7, שמריץ אנדרואיד 11. יחד עם כיסוי מגנטי שהוספתי עלה 677 ש״ח. אתמול הגיע.

אין לי למה להשוות אותו, כי כאמור זה הראשון שלי. הדפדוף במסכי הבית וההגדרות (בעיקר גלילה) מרגיש איטי ומרצד, יחסית למה שאני רגיל מהאייפון ושאר מכשירי המסך שהם לא דיו אלקטרונית.

אבל ברגע שפתחתי ספר והתחלתי לקרוא, הכל עובד טוב. הדפדוף נח, באמצעות שני כפתורים פיזיים, שניתנים לתכנות לעוד פונקציות.

מסך 7 אינץ׳. המשקל כ250 ג׳. מרגיש קצת כבד בשביל להחזיק באויר תו״כ שכיבה במיטה.

התקנתי את האפליקציות של עיברית ושל ליבי (הספריה העירונית) וגם הורדתי epub מאתר בן יהודה.

האפליקציה של עברית קרסה שוב ושוב בהפעלה הראשונה. כיביתי והדלקתי את המכשיר ועכשיו נראה שהיא עובדת, אם כי עדיין לא קראתי בה ספר (רק פתחתי ספר ודפדפתי קצת).

סה״כ בינתיים נראה כמו תמורה נאה לכסף.

WhatsApp Image 2024-03-25 at 09.24.20.jpeg

WhatsApp Image 2024-03-25 at 09.25.36.jpeg

WhatsApp Image 2024-03-25 at 09.26.23.jpeg

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 25.3.2024 בשעה 09:47, פינדר כתב:

עלה 677 ש״ח. אתמול הגיע.

כולל מיסים/מע"מ או שנשלח מעלי דרך דואר ישראל? אם זה כולל הכל אז זה מחיר ממש לא רע.

מה זמן העבודה הצפוי שלו בין טעינות?

פורסם

הגיע מעלי, ע״י בר שליחויות לנק׳ איסוף. לא נדרשתי לשלם מיסים. אין לי מושג אם היה צריך לשלם.

אני עדיין לא הטענתי אותו. הספקתי לקרוא ספר לא ארוך במיוחד (כ3 שעות), על הטעינה ה״מקורית״. הסוללה נראית על כ80%.

זו סקירה של המכשיר:

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
בתאריך 29.2.2024 בשעה 06:56, Michazzz כתב:

@yehuda-kתוכל לספר לנו איך קוראים ספרים בעברית בקינדל?

זה קטע קצת מוזר:

לפי אתר עברית - אמזון מונעת מהם את האופציה. https://help.e-vrit.co.il/hc/he/articles/360004177800-האם-ניתן-להוריד-ספר-דיגיטלי-בעברית-לקורא-דיו-דיגיטלי-Kindle-קינדל

אבל באתרים קטנים יותר, כמו אינדיבוק, הם טוענים שהצליחו לפתור את זה ושזה אפשרי, ואפילו מדגישים באתר שלהם: שימו לב, ספרי הקינדל שלנו מיועדים למכשירי קינדל, ולא לאפליקציית קינדל במכשירים אחרים.

הנה המדריך של אינדיבוק (בגדול, לאשר אותם כשולח מורשה , ולהעביר את הספר לקינדל):

https://indiebook.co.il/49/קריאה-בקינדל

*יש לי קינדל, אבל מעולם לא ניסיתי לקרוא שם ספר בעברית.

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R
  • אהבתי 1

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לא פשוט יותר להמיר ל EPUB באמצעות calibre? את ה EPUB ניתן לקרוא בכל תוכנת קריאה ומה שחשוב יותר לאחסן ב GDrive ולקרוא באמצעות Play book של גוגל.

• תוכן חדש...