Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, nadav20 כתב:

כמו שאמרתי,אל תצפה מהמאזדה לריגוש,מאוד משעממת לדעתי

באמת עד כדי כך? אני כרגע עם גולף 2015 מנוע 1.2… חשבתי שמאזדה עם מנוע 2000 ו65 סוסים יותר יהיה יותר כייפי.

אני בינתיים מחפש גם במוו סדרה 1, יש עוד הצעות מעניינות? אולי ג׳ולייטה?

עריכה אחרונה על ידי dirty_schnitzel
פורסם

זה לא רק עניין של סוסים,יש גם את נתון המומנט שהוא לא פחות חושב,פשוט הרכב משעמם ועוד אוטומטי אז בכלל.

גם הגולף משעממת,נסעתי על הדגם הזה,לא מתחבר אליו

כרגע אני עם גולף (ידנית)GTI MK6 ומרוצה עד הגג.

אם אתה מחפש כיף הייתי ממליץ על רכב יחסית ישן וידני עדיף טורבו עם מנוע יחסית גדול,אבל שוב קשה למצוא מכוניות שהם באמת מרגשות.

פורסם
לפני 4 דקות, nadav20 כתב:

זה לא רק עניין של סוסים,יש גם את נתון המומנט שהוא לא פחות חושב,פשוט הרכב משעמם ועוד אוטומטי אז בכלל.

גם הגולף משעממת,נסעתי על הדגם הזה,לא מתחבר אליו

כרגע אני עם גולף (ידנית)GTI MK6 ומרוצה עד הגג.

אם אתה מחפש כיף הייתי ממליץ על רכב יחסית ישן וידני עדיף טורבו עם מנוע יחסית גדול,אבל שוב קשה למצוא מכוניות שהם באמת מרגשות.

לצערי הרב ידני לא אופציה כרגע בגלל אשתי שרוצה שתהיה לה אופציה לנהוג על הרכב ולא מעוניינת (בכלל) בהילוכים... אישית אני מתבאס על זה ומת על הילוכים, הלוואי עלי GTI ידנית, אבל מה לעשות...
מסכים לגמרי שאין טיפת רגש בגולף 1.2, בהתחלה התלהבתי ממנה כי באתי משברולט אוואו 2006 אבל כיום היא לא מזיזה לי.

אני רואה שאין כמעט במוו סדרה 1 עם 170 כ"ס ביד 2... אז כרגע אני פשוט סורק את כל הרכבים באתר עם קילומטראז' נמוך חח
פתוח לעוד הצעות

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, dirty_schnitzel כתב:

אני בינתיים מחפש גם במוו סדרה 1, יש עוד הצעות מעניינות? אולי ג׳ולייטה?

זורק עוד רעיון, וולוו S60 T5 עם 245 כ"ס. התקציב מתאים לשנתונים 2014-2016 בערך.

עריכה: גם ג'ולייטה תלתן ירוק היא פלוס מינוס בתקציב.

עריכה אחרונה על ידי Bennik
פורסם
לפני 20 שעות, Bennik כתב:

זורק עוד רעיון, וולוו S60 T5 עם 245 כ"ס. התקציב מתאים לשנתונים 2014-2016 בערך.

עריכה: גם ג'ולייטה תלתן ירוק היא פלוס מינוס בתקציב.

אחלה רעיונות!
מבחינת אמינות - אין לי בעיה לשלם קצת יותר על טיפולים וכאלה אבל יש מצב שאני נופל על נבלה בדגמים האלה? אני מחפש יד ראשונה עם >100K קילומטר אבל זה מייקר משמעותית
לא ראיתי ג'ולייטות תלתן מעניינות ביד 2 כרגע... אמשיך לחפש

תודה!

• תוכן חדש...