Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש באמת בנאדם פרטי שיקנה את הרכב במחיר הזה?

כרכב ליסינג עוד אפשר להבין, מציגים ללקוח רכב במחיר מופקע כשבפועל הוא עולה שני שליש,

אבל מה הרעיון בתמחור לרכב עם כוכב אחד מ- NCAP?

• מבאס 1

עדיין לא קניתי אורה פאנקי קאט

פורסם

בזמנו עשו לי סיבוב בדאסטר ברומניה, בדיוק כמה חודשים לפני שהגיע לארץ.

כאילו חזרתי אחורה בזמן 20 שנה. שאלתי את עצמי, מי ישלם על זה מכספו במדינה שהיא לא עולם שלישי?

והנה בישראל קונים הכל ובמחיר מטורף! למרות שנראה לי שבגוגר הזה המחיר מונפץ בכוונה כדי להעביר לליסינג.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לפני 1 דקה, Shmelov כתב:

כאילו חזרתי אחורה בזמן 20 שנה. שאלתי את עצמי, מי ישלם על זה מכספו במדינה שהיא לא עולם שלישי?

והנה בישראל קונים הכל ובמחיר מטורף! למרות שנראה לי שבגוגר הזה המחיר מונפץ בכוונה כדי להעביר לליסינג.

ממה שאני מבין הדאסטר של השנים האחרונות נותן תמורה מעולה למחיר שלו. זה לא הגרוטאות של פעם. תקן אותי אם אני טועה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

פרט לעניין של 7 מושבים אני בטוח שקיה נירו פלוס עולה על הג'וגר בכל פרמטר והיא בארץ עולה קצת פחות (בטוח שבאירופה היא יקרה יותר מהג'וגר)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

7 מקומות זה לא פרט קטן, בטח אחרי שהפסיקו לייצר רכבים עם 7 מקומות במחיר נגיש ( מה שהיה פעם טויוטה ורסו/ פריוס פלוס, קיה קארנס ). בגלל זה מרשים לעצמם למכור רכב כזה במחיר מנופח. 

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 5 שעות, itsik170 כתב:

פרט לעניין של 7 מושבים אני בטוח שקיה נירו פלוס עולה על הג'וגר בכל פרמטר והיא בארץ עולה קצת פחות (בטוח שבאירופה היא יקרה יותר מהג'וגר)

אין דבר כזה פרט לעניין של ה 7 מקומות, זה כל העניין. 

אנשים שמחפשים רכב מהקטגוריה לא מסתכלים על רכבי 5 מקומות והתמורה שהם נותנים בתור השוואה, זה דיל ברייקר לכל דבר ולכן אתה חייב להשוות רק לרכבי 7 מקומות אחרים. 

לא שזה מצדיק את המחיר השערורייתי הזה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 שעות, Shmelov כתב:

דאסטר אחלה רכב.

עלות תועלת מצויינת. ואכן נמכר יפה בארץ ובאירופה

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

תגידו איזה רכב היברידי 7 מקומות נמכר בישראל ובאיזה מחיר?  ואז נתחיל לזרוק עגבניות או שאולי לא .

אני לא מצדיק את המחיר וגם לא פוסל .

לגבי דאסטר ושאר הדגמים של דאציה עד לפני כמה זמן רכבים נמכרו כlowcost במחיר מצויין של 50+ אלף לסנדרו, דגם סטפווי דיזל נמכר ב76 אלף, דאסטר נמכר ב89 אלף, נכון שלא היה להם את הקישקושים כמו בדגמי היוקרה אבל יש להם הכל ולא חסר שום דבר כדי לנוע בישראל ובכייף,חלק מהם הפכו למכוניות הובלה ,רכבי שטח , רכב למשפחות צעירות , סטודנטים ועוד.במחירים האלו היה להם תמורה מלא אפילו יותר מזה !

כמובן אם משווים דאציה של היום לדגמים מפוארים או דגמים סינים עם אלקטרוניקה שלהם ומושבים מדמוי עור אז הם נראים פשוטים יותר אבל תאחלס עושים את העבודה מכל הבחינות.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
  • מעניין 1
פורסם

הדאסטר כדוגמא - האומנם הוא אמין להפליא (בדיזל), אבל גם המחירים הנוסקים שלו ביד2 לטעמי לא מצדיקים את התמורה,
בכלל כל נושא הרכב בארץ הפך לאיזה מין ביצת זהב,
כולם דורשים לרכב ממוצע עם נתונים סבירים מעל מחירון משוקלל (השקלול זה בעצם התוספת שאמורה להיות עבור ה"נתונים"),
ורכבים חדשים דאציה כמעט ללא אביזרי בטיחות ב 174K - נו טוב, שווה זה בטוח לא

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האם יש רכב מסחרי מקביל בגודל הזה ובצריכת דלק דומה? 

ולא, לא רכב סולר, הסולר יקר משמעותית... 

יש רעיונות ? 

• תוכן חדש...