Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אין לי במה לנהוג (חוץ מאיזה טנדר של העבודה שלא נחשב) ולכן אני כן לחוצה מאד לאוטו, אבל מצד שני אני לא אמורה להיות לחוצה.

זה לא שאני חייבת בדחיפות אוטו היום, ומצד שני- מאד מאד קשה לי בלי. לא רק בגלל ההגבלה וחוסר הניידות, אלא בעיקר בגלל היותי חולת הגה.

כבר כחודש וחצי- חודשיים אני בודקת כל יום שלישי ושישי בכל הלוחות המודפסים ושאר השבוע בלוחות אונליין. כנ"ל ברחוב, חברים, פתקים וכו'.

עוד לא נמצאה 106/ VTR שעונה על הדרישות, ואני לא חושבת שיש לי דרישות כאלה גבוהות. מופעלים עלי גם לחצים מכל הכיוונים להתפשר, ועד כה לא כל כך שיניתי את הדרישות שלי.

האם לדעתכם שווה לוותר על מה שתמיד רציתי ולהתפשר על סקסו 1.4/ קליאו B מליסינג(זו היחידה שיכולה לעמוד בתקציב)? מה אתם הייתם עושים במקומי? אחרי הכל, הרכב אמור לשרת אותי נאמנה כמה שנים טובות...

לגבי הסקסו- נכון שיש לה אותה פלטפורמה, אבל זה עדיין לא אותו דבר בשבילי.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם
אחרי הכל, הרכב אמור לשרת אותי נאמנה כמה שנים טובות...

חכי בסבלנות.

אם האוטו ישמש אותך במשך "שנים" ואת אכן "חולת הגה", תמתיני,

אחרת תאכלי את עצמך במחשבות על "אילו..." וכו'.

את יכולה להרחיב את החיפוש ל-106 אחרות ולקטנות חמות אחרות,

ע"ע RSI (שמורות).

Hold your horses, gal... :wink:

דניאל

(תראו מי שמדבר בקשר לסבלנות... :roll: )

MCS 2008

פורסם

החלום שלך קצת פשוט מדי.....

קחי אותי , אני תמיד רציתי רכב מיוחד , ספורטיבי , ברוטלי , נמוך , מהיר , התנהגות חדה , נדיר , משקל נמוך , ללא מערכות בטיחות או בקרות למיניהם , עיצוב זוויתי.... ( ולתת לאימפרזות בראש :wink: )

בסוף "התפשרתי" על אריקה מודל 89......

את יכולה להבין לבד , נראה לי .

יאשה שמנסה למצוא מישהו שיבטח לי ת'אוטו.... וגם צינור מים וגם.... וגם.... וגם.....

( החיים לא קלים :? )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

זה לא שאני חייבת בדחיפות אוטו היום, ומצד שני- מאד מאד קשה לי בלי. לא רק בגלל ההגבלה וחוסר הניידות, אלא בעיקר בגלל היותי חולת הגה.

מסקנה ברורה--לא לוותר!!

תראי אותי-יש לי סכום ממש נמוך לקניית רכב, ואני הולך לקנות מכונית ספורטיבית לא אמינה( :wink: )..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

לדעתי את צריכה להמתין.

אני חיפשתי את הXS חודשיים אפילו שלושה ובמקרה כשה נסעתי לסוכן ביטוח לקחת את הצ'ק של האיביזה ז"ל נתקלתי באוטו, שמה לעשות גם לו היו חסרות והוא לא מושלם אבל אני הגשמתי את חלומי. אני כמעט "היתפשרתי" על 306 XR 95' אז חכי בסובלנות זה יבוא...

דרך אגב מה עם הבחור ששלחתי אותך אליו? (יד שלישית אבל בכל זאת).

אל תתייאשי

אני עובד בתחנת דלק והמציאה (היא הייתה למכירה) היחידה שעברה אצלי בתחנה בחצי שנה האחרונות הייתה POLO 16V אדומה במצב חיצוני מעולה שנת 98 - פשוט פצצה.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אל תוותרי על החלום שלך ביחוד כשהוא פחות או יותר בהשיג יד....

זה רק שאלה של זמן...

זאת לא איזו מכונית אקזותית מטורפת שבחיים לא תוכלי להרשות לעצמך או משהו בסגנון.....

תכחי אותי בתור דוגמא...

מאז שאני זוכר את עצמי רציתי יונדאי קופה (זה היה החלום שלי) חיפשתי אחת שמורה ובצבע מסויים(צהוב) ובלי פשרות....

לקח לי שנה וחצי למצוא את האחת ויחידה הזאת....השמורה בטירוף ובצהוב...

אז לקח לי טיפה זמן(בעצם הרבה) אבל מצאתי ת'חלום שלי.....ובדרך הכרתי כל יונדאי קופה שקימת בארץ.

ורק להמחשה....

מצאתי אותה יד ראשונה עם 45 אלף קילומטר שנת 98 (מצאתי אותה לפני חצי שנה רק שתביני עד כמה היא היתה שמורה) בלי תאונות בכלל בלי שריטות ממשיהו זקן ועשתה את כל הטיפולים בזמן....

*היא כבר חצי שנה אצלי ולא ביקרה במוסך אפילו פעם אחת חוץ מטיפולים כל 15 אלף קילומטר....והדבר היחיד שמחליפים לה זה ברקסים...

אז אל תוותרי על החלום שלך....כי תמיד תחיי בשאלה של "מה היה קורה והיתי מחכה קצת????"

• תוכן חדש...