Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאשתי יש סמסונג S21. עשתה את ההרחבה של חשבון גוגל לנפח של 2TB.

הפעלתי את גיבוי התמונות וכתוב על המסך שהמערכת מתכוננת לגיבוי אבל זה לא זז בכלל. גם כשהטלפון בווייפי, בטעינה, ניסיתי גם לאשר גיבוי ע"ג רשת סלולרית. זה פשוט לא מתקדם. כבר שבועות. 

מישהו נתקל? מכיר? 

Capture+_2023-08-07-19-23-22.png

עריכה אחרונה על ידי ArikB
פורסם

הייתי מנסה להכנס למידע על האפליקציה (לחיצה ארוכה על האייקון שלה, ואז על הi הקטנה), ותחת אחסון בוחר בניקוי נתונים זמניים. אני לא זוכר איך זה נקרא בעברית, אבל יש שניים, אחד מהם ימחק את כל המידע של האפליקציה (לא את התמונות כי הן בזיכרון הטלפון ולא קשורות לאפליקציה עצמה, אבל עדיין), והשני רק קבצים זמניים. אולי זה יעזור לה להתאפס על עצמה.

פורסם

קרה דבר דומה בטלפון של אישתי. הזיכרון במכשיר ״חנוק״ ואין מספיק שטח איכסון על מנת להכין את ההעברה לשרת. 

הפתרון שלי היה לנקות,במשך סוף שבוע שלם, את כמויות הזבל שנאגרו במכשיר ( 15 תמונות של אותו הדבר -איך השימלה הזו? וזו?וזו... הבנתם) וביטול שמירת תמונות וואצאפ במחיצת תמונות. (גם בווצאפ מחקנו מאות אם לא יותר של תמונות וסירטונים זבל) רק אחרי שהמכשיר ״שוחרר״ הגיבוי רץ במשך כמה שעות (אז ערוץ העלאה היה רק 5 מגה) . היום זה זריז (העלאה ב 250 מגה) 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

במכשיר כתוב שאיחסון פנימי נוצל 88%.

קבצים כפולים יש 8 ג'יגה.

קבצים גדולים 216 ג'יגה... איך היא הגיעה לזה 😄

עכשיו יושבת בסלון מפנה מקום במכשיר. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

למחוק סרטונים, תמונות שאין בהם צורך ולפנות מקום בטלפון. נפח הקבצים שאתה מנסה לעלות לגיבוי הוא גדול מאוד לכן אני

מציע לבטל גם את גיבוי התמונות והסרטונים של וואצאפ בגלל שהגיבוי הזה כבר קיים כחלק אינטגרלי מוואצאפ.

איזה כייף לי :)

פורסם
בתאריך 7.8.2023 בשעה 20:55, מרק10 כתב:

מציע לבטל גם את גיבוי התמונות והסרטונים של וואצאפ בגלל שהגיבוי הזה כבר קיים כחלק אינטגרלי מוואצאפ.

ואם כבר, אז גם לעבור על התיקייה שבה שמורים הסרטונים והתמונות של WA, ולנקות אותה. 

אם יש לך שם דברים חשובים, תצטרך לעבור ולשמור... בתהליך סיזיפי. 

האפליקציה שומרת את התמונות והסרטונים על תיקיות במכשיר, שגם הם תופסים נפח אכסון. 

מעבר לזה, יש למכשיר שלך 59K+ קבצים שהוא צריך לסרוק לפני שהוא מתחיל בגיבוי- זה לוקח זמן זה... גם למחשב הנייח שלי שהוא די חזק לוקח זמן להתכונן לגיבוי קבצים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עידכון: העברתי לזיכרון נייד כמה עשרות ג'יגה. גם נמחקו הרבה קבצים אבל כנראה שלא מספיק כי הגיבוי עדיין לא החל.

אני חושב להעביר את התמונות למחשב ולגבות דרך האפליקציה של התמונות. לא יודע אם זה יצליח. 

פורסם
בתאריך 7.8.2023 בשעה 20:54, ArikB כתב:

קבצים גדולים 216 ג'יגה... איך היא הגיעה לזה 😄

עכשיו יושבת בסלון מפנה מקום במכשיר. 

צילום סרטים ארוכים באיכות גבוהה ואתה מקבל קבצים של כמה ג'יגה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אגב לא בהקשר ישיר  אבל.. מה קורה אם לאחר סיום תשלום על הרחבה של גוגל וואן (לדוגמא ל-10 GB) מפסיקים לשלם וחוזרים לנפח הגיבוי החינמי (5 GB) מה קורה עם כל הנפח שנתפס? 

פורסם

כנראה שלא יכריחו אף אחד למחוק ו/או לא ימחקו סתם קבצים רנדומלית.

אבל לא יתבצע כל גיבוי של קבצים חדשים, אז ממש לא רואה מישהו שמבצע מהלך שכזה.

פורסם

מן הסתם תקבל הודעה ואם לא תמשיך לשלם, אחרי זמן התרעה מסויים, לא תוכל לשמור יותר קבצים. ה 5 גיגה הראשונים יהיו מלאים ממילא. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אבל זו לא סוג של פירצה?

מה הבעיה לשלם לנפח שמכסה את כל מה שאני צריך לחודש אחד (אולי זה מקזז על פי מספר ימים אפילו),

ואז לסגור התשלום והופה הכל מגובה, וכך חוזר חלילה כל כמה זמן שמתאספים לך נתונים,

אני פשוט גאון. 

פורסם
לפני כשעה, zaf כתב:

מן הסתם תקבל הודעה ואם לא תמשיך לשלם, אחרי זמן התרעה מסויים, לא תוכל לשמור יותר קבצים. ה 5 גיגה הראשונים יהיו מלאים ממילא. 

זה בדיוק מה שקורה. מתי שהוא אשתי התנתקה משום מה מגוגל one, אתה מקבל את ההתראה הזאת עד שמסדרים מחדש חיבור/תשלום, שום דבר לא הולך לאיבוד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...