Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רנו מגאן אסטייט דיזל 2014 

אשמח לשמוע חוות דעת על האמינות...

צריכת דלק אמיתית

נוחות הבידוד פנים הרכב..

כמה שומעים את המנוע בנסיעה....

תודה מראש אשמח לשמוע כל פרט על הרכב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 30.7.2023 בשעה 10:01, עדיאל ב כתב:

אני מעוניין לקנות רנו מגאן אסטייט דיזל 2014 

אשמח לשמוע חוות דעת על האמינות...

צריכת דלק אמיתית

נוחות הבידוד פנים הרכב..

כמה שומעים את המנוע בנסיעה....

תודה מראש אשמח לשמוע כל פרט על הרכב

.

פורסם

היתה לי 2019. זה הדגם הבא, אבל אאל"ט המכלולים דומים.

הרכב שימש "רכב פרוצה" בחברה, ככה שכולם עלו עליו.

צריכת הדלק הממוצעת - 1:18 בתנאים קשים.

אמינות סבירה. מזרק אוריאה שהוחלף באחריות (לדעתי ב-2014 אין כזה), משולשים קדמיים שהוחלפו אחרי 3 שנים. צ'ק אנג'ין אחד שנפתר עם איפוס מחשב. זה הכל בחמש שנים.

בידוד ונוחות זה די אינדבידואלי. לך תעשה סיבוב על אחת למכירה ותחליט לבד.

אני מאוד אהבתי את האוטו

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אין מיכל אוריאה ב-2014 ממה שאני יודע.

להורים שלי הייתה כזו למשך 4 שנים וחצי, צריכת דלק מחוץ לעיר - בקלות 1:20, אפשר גם יותר. בעיר בנהיגה רגועה 1:16.

מנוע דיזל קצת מרעיש בעיקר בהתנעה, אבל יש לו זמינות כוח טובה והוא נחשב מנוע אמין מאוד (K9K) רק חשוב לטפל בזמן ולהחליף רצועת טיימינג.

נוחות זכורה לי לטובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתה לי בעבר מהעבודה, מאוד אהבתי את הרכב מנוע חזק וחסכוני כ1/17 קמ לליטר, נוח לנהיגה ומרווח מאוד. אחרי שמתרגלים להנדסת האנוש קשה לדמיין מקום יותר נכון למקם את השליטה על המערכת שמע והדיבורית. 

בצד האמינות המנוע מפגין אמינות מאוד גבוהה ולדעתי המנוע הכי מוצלח שיצא מרנו, תקלות נפוצות הן מחשב גיר, מצמדים ויחידה של המזגן.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

הי
מחזיק כרגע אחת כזו לרעייתי - סוף 2018
הרכב נוח מאוד, חסכוני (1/20 בערך) וסוחב היטב
שקט (הרבה יותר מהנירו 2021 שיש לי).
אמינות - ימים יגידו אבל לפחות לפי הנראה ביד 2 הוא שורד לא מעט קלומטרים....

• אחראי פורום
פורסם

היתה לאבא שלי כשלוש שנים, כ-100 אלף ק"מ.

לטובה - מנוע וגיר טובים, נוחה, חסכונית. אבא שלי גרר איתה המון כולל קרוואן קטן, לא נרשם בלאי מואץ מהמצמדים ובכלליות אפס תקלות.

לשלילה - רועשת, המנוע נשמע היטב, חומרים זולים, פשוטה בפנים, מושב לא נוח (אבל זה עניין אישי).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...