Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אנחנו משפחה נחמדה וקומפקטית של 4 נפשות שגרים במרכז. אנחנו נוסעים הרבה לבקר את המשפחה בצפון. וגם אוהבים לצאת לטיולים, לפעמים בצפון ולפעמים בדרום לפי המצב רוח (לא יורדים לשטח עם הרכב, את זה אני משאיר לאופנוע :) ). בקיצור, משפחה ישראלית טיפוסית. עד היום היתה לנו סקודה פאביה 2018, 1.0 טורבו מהעבודה של אשתי והיינו מאוד מרוצים ממנה, והתרשמתי שגם צריכת הדלק והביצועים טובים. במיוחד אהבנו, שיש מספיק מקום אחסון מצד אחד ומצד שני הוא מצליח להידחק לחניות בת״א 😅
לאחרונה אשתי החליטה על שינוי בקריירה, ונאלצנו להיפרד מהרכב 😔 מאחר ואני יותר טיפוס של אופנועים, אני לא מכיר כל כך את השוק והייתי שמח להכוונה.

יש לנו תקציב של 60-65 אלף שח ואנחנו תוהים מה לעשות:
אופציה א׳: להמשיך עם מה שאנחנו מכירים ואוהבים ולקנות את אותו הרכב שהיה לנו עם קילומטראז׳ סביר (זה בערך העלות של פאביה 2018)
אופציה ב׳: לקחת את הכסף לסוכנות כזו או אחרת ולשדרג בתשלומים לרכב יותר מודרני, אמין, בטוח וחסכני בדלק (לצערי אין לנו אופציה לחשמלי) שישמור על ערכו ליותר זמן.

אשמח להכוונה מחברי הפורום, 

תודה!

פורסם

הייתי בוחר א'. לא הגיוני לי אופציה ב'. אתה רוצה לאבד פחות כסף אז אתה מוציא עוד כסף על רכב חדש יותר שמאבד יותר כסף?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

לאחזקה פרטית הייתי מחפש מאזדה 3 האצ'בק מנוע 2.0, רצוי ברמת אבזור קומפורט ( או פרמיום,  אם אתם אוהבים ריפודי עור וחלון גג).

כנראה זה יהיה שנתון 2017, משהו כזה ( אין לי קשר למפרסם המודעה ):
https://www.yad2.co.il/s/c/idhc4705

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 20 שעות, Nitzotz כתב:

היי, אנחנו משפחה נחמדה וקומפקטית של 4 נפשות שגרים במרכז

אנחנו נוסעים הרבה לבקר את המשפחה בצפון. וגם אוהבים לצאת לטיולים, לפעמים בצפון ולפעמים בדרום

בקיצור, משפחה ישראלית טיפוסית.

היי. 

השארתי בציטוט את המשותף בין משפחתך למשפחתי, ולאור מה שכתבת ולאור תגובתך לולאד, מה שתפור עליכם, גם לדעתי, היא "מכונית משפחתית סטנדרטית", עם קצת יותר מרווח פנימי ותא מטען מהפאביה הנוכחית. 
אם זה ג'יפון או סדאן, קורולה או מאזדה 3, זה כבר פחות משנה- תלוי בכם ובתקציב ובאקזמפלרים שתמצאו.

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

הייתי הולך על סיווק טורר.

אין כמו תצורת סטיישן למשפחה המטיילת .

יש אחת למכירה כאן בפורום 

*עריכה- 2015. כנראה שלא רלבנטי לכם

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013