Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום 

יש לי אסטרה 2013

עם המערכת המקורית שלה, נדמה לי נקראת cd300.

לא בא לי להתקין מולטימדיה ואין לי גם ממש צורך מלבד אפשרות לחבר דיסק און קי

המערכת יודעת לקרוא קבצי mp3 למשל שיש לי בדיסק.

שאלתי היא האם מתאמים זולים שנמכרים מ aux זכר לusb נקבה יעשו את העבודה?

או צריך המרה שמעבר, עניין של דיגיטלי וכו'

תודה מראש

פורסם

יש לכאורה מתאם כזה.

אבל יש לוודא היטב שהחיבורים שהוא דורש קיימים ביחידת הראש.

מצד שני אני כן מצליח למצוא התייחסות לאולי חלק מקורי (כמו זה או זה שאיננו במלאי), אבל אין לי מושג איך אלו מתממשקים למערכת המקורית (חיווט, קידוד אם צריך וכיוצב') אם בכלל אפשרי לדגם שאצלך.

וכן, אתה צודק לגבי ממיר מ-USB ל-AUX. סתם כבל פשוט לא יעבוד. משהו כזה אולי כן.

פורסם

כי זה מה שאמרת קודם. צריך להמיר אות דיגיטלי לאנלוגי. כבל פשוט לא עושה את זה.

שים לב גם למשפט "הערמומי" שמופיע באותיות הקטנות:

ציטוט

לא כל המכונית עם זה ממשק יכול להשתמש בסוג זה של כבל. כמה מכונית AUX ללא פענוח פונקציה, ולכן יכול רק להשתמש MP3 מכשיר, (רק רכב AUX ממשק יש הפונקציה של לקרוא U דיסק יכול להשתמש בסוג זה של כבל).

אני לא מכיר שום רכב (ולצורך הענין מכשיר, אם כי אולי היה פעם משהו של אפל) שיודע לעשות כזה דבר.

פורסם

קודם כל תודה על העזרה והתשובות,

לא ממש הבנתי את הסייגים שבמפרט, מהו אותו דבר שבזמנו אפל ידע לעשות?

לא ייתכן שזה פשוט יותר ממה שאנחנו חושבים? שבסה"כ הם מודיעים שככל שהמוצר אליו יתחבר הממיר מסוגל לנגן mp3 אז הכל טוב, במידה ולא אז זה לא יעשה את העבודה.

פורסם (נערך)
לפני 42 דקות, Avi132 כתב:

מהו אותו דבר שבזמנו אפל ידע לעשות?

אתה יכול להתעלם מזה. לא ממש רלוונטי לעניינו, הגם שנדמה לי שזה היה משהו בכלל הפוך (טעינה דרך חיבור 3.5 מ"מ) ואולי בכלל לא מוצר של אפל.

לפני 42 דקות, Avi132 כתב:

לא ייתכן שזה פשוט יותר ממה שאנחנו חושבים?

לדעתי לא, אולי המשפט באנגלית (שטיפה פחות שבור מהעברית ועדין נוראי) יהיה יותר ברור:

Not all the car with this interface can use this kind of cable.

Some car AUX without decoding function,so can only use MP3 device,

(only car AUX interface have the function of read U disk can use this kind of cable)

הם כותבים שהרכב צריך יכולת פיענוח דרך כניסת ה-AUX לקרוא מדיסק און קי. ואני לא מכיר כזה דבר. אני לא מתיימר לדעת הכל ;) אבל אני מאוד מסופק שזה יעבוד.

גם הביקורות שם מעידות שזה לא עובד, אפילו בתוך כאלו שנתנו 5 כוכבים הם רושמים שזה לא עובד כמתוכנן, הזוי.

תוספת: אגב, גם המוצר האחרון שצירפתי בהודעה הקודמת (והוא ממיר פשוט מ-USB ל-AUX), דורש מתח חיצוני. שים לב לזה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אם ל aux ברכב חיברתי נגן np3 

(sandisk) וזה עבד... יכול להעיד על משהו?

לגבי מתח חיצוני, איך אני מספק לו כזה ברכב?

פורסם

לא (או כן, תלוי איך מסתכלים על זה 😅), כי זה בדיוק הענין. הנגן הוא זה שהמיר את הקבצים הדיגיטלים עליו לפורמט וליציאה אנלוגית.

אבל אם יש לך נגן כבר, אתה לא מעדיף להשתמש בו? הרי גם יש לו בטח מסך ואופציה נוחה יותר לגלול בין קבצים/ספריות.

המוצר ההוא מקבל מתח מ-USB 🙃, בקיצור מטען חיצוני במקרה שלך. שים לב שזה עשוי להכניס רעשים לסאונד.

אגב, לא נראה שמדובר בפאר היצירה, וגם לו יש הרבה חוות דעת גרועות כמו גם סרטון שבו הוא מקרטע (ומצד שני אחר שעובד בסדר).

אולי בכל זאת תשתכנע להחליף למערכת מולטימדיה ;) רק שזה כמובן יהיה ענין הרבה יותר יקר. 

פורסם

לגבי חיבור נגן,

יש את העניין של הפתיחה והכיבוי שלו כל פעם,

וגם להטעין אותו מפעם לפעם, ולא יודע כמה יהיה עמיד בחום הרכב.

מולטימדיה פשוט אין לי חשק להתעסק עם זה, בין היתר בגלל בעיות ברכב (ריח שמקורו לא במזגן או פילטר) לא עניין של יקר או לא.

פורסם

אחרת לא היית פותח את השרשור 😅

חכה יום-יומיים, אולי כמה בעלי עסקים שנמצאים בפורום מכירים פתרון יעיל או חכם יותר.

• תוכן חדש...