Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני עובד כשכיר, אבל יש לי גם עוסק פטור בו אני מנפיק מקסימום 10 קבלות בחודש וגם זו הגזמה פרועה. העוסק ייסגר בעוד שנה בערך לצערי אבל כרגע מעוניין להמשיך בו. לציין כי בעוד מספר שנים (4-5) אחזור שוב להיות עצמאי בלבד, להרבה שנים אני מניח.

כעת אני בדילמה, כי ריווחית אונליין שהיו מעולים, נוחים ואפשרו עד 50 קבלות בחינם סוגרים שירות זה ומבקשים 17 שקלים לחודש. זה לא מה שיהרוג אותי, אבל אם יש שירות חינמי שאתם ממליצים עליו אשמח לשמוע כי אין לי איזה סנטימנט מיוחד לריווחית ועל אף שהתכנה שלהם חביבה היא לא איזה פאר טכנולוגי שלא אוכל לחיות בלעדיו. 

במידה ולא אמצא אז אשלם להם, אבל כרגע מחפש חלופה חינמית ואשמח להמלצה. 

תודה ושבוע טוב!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עדיף לשלם את ה 17 שקלים ושיהיו חייבים לך את השירות משירות חינמי שמחר יכול להחליט שהוא נעלם או מפרסם את הנתונים שלך.

• רעיון טוב! 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה, אבל אין לי בעיה כרגע שיפרסמו וגם ה"היעלמות" היא חודשיים מראש אז זה בסדר ויש זמן להיערך. 

שוב, 17 שקלים בחודש שזה לא מה שיהרוג אותי על אף שיש חודשים שאני בכלל לא מנפיק קבלות, כי אני לא עוסק בתחום. 

בקיצור, כמו בהודעה המקורית, אם יש שירות אחא חינמי זה פשוט עדיף לי. 

לכן אני שואל:

אם יש המלצות, אשמח. 

אם אין, אסתדר :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

זאת הוצאה מוכרת.. אם אתה ממש רוצה לחסוך אפשר גם להוציא חשבוניות מנייר. חשבונית ירוקה מעולה אבל כבר לא זולה מזמן.. אני שוקל לעבור מירוקה לSMARTBEE 

פורסם (נערך)

ממליץ על Sumit. מאוד פשוט ונוח לשימוש, מסלול חינמי עד 10 מסמכים בחודש.

https://www.sumit.co.il/pricing

עובד איתם כבר לדעתי מעל שנתיים ובממשקי API ולא נתקלתי בבעיה מעולם. עברתי מחשבונית ירוקה אגב, המעבר היה קל יש אפשרות לייבא את כל ההיסטוריה מישם בקלות.

עריכה אחרונה על ידי dalet11
  • רעיון טוב! 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

בדיוק מה שחיפשתי, תודה רבה!

לפני 8 שעות, mrmiki1234 כתב:

זאת הוצאה מוכרת.. אם אתה ממש רוצה לחסוך אפשר גם להוציא חשבוניות מנייר. חשבונית ירוקה מעולה אבל כבר לא זולה מזמן.. אני שוקל לעבור מירוקה לSMARTBEE 

נייר לא יקרה, חבל על כדה"א. 

• תוכן חדש...