Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד שבוע עבר והגענו לדיון מספר 4 שיעסוק במגבות ייבוש לרכב

אתם מוזמנים לשתף איזה מגבות ייבוש יש לגם בארסנל (כי אין מצב שיש לכם רק אחת😆) ואיזה מגבת הכי טובה שבה אתם משתמשים עכשיו.

לי יש את המגבות האלה לפי הסדר שקניתי אותן:

CG mammoth אחלה מגבת אבל לא ואוו

מגבת uber אדומה שלא הייתה משהו בכלל, פעם אחת השתמשתי ועכשיו היא במחסן.

מגבת של luxury microfiber sucker jr אחלה מגבת אבל עדיין חיפשתי אחת יותר טובה 

ואז עברתי ל DETAIL POPO towel בגודל של 40x60 עם 1400gsm גם פה עשתה עבודה טובה אבל לא סחבה עד הסוף

הגענו לדובדבן שבקצפת..

המגבת שעכשיו אני משתמש היא griot's garage PFM

מגבת ייבוש הכי טובה שהייתה לי שעושה עבודה פשוט מטורפת

שוקל לנסות גם את אחת המגבות של TRC the liquid8r / the 1500

שגם עליהם כולם נותנים רק ביקורות טובות.

לג׳אנטים אני משתמש בTRC the gauntlet בגודל 12 על 12

טיפ לייבוש, להתחיל קודם כל עם השמשה הקדמית ואז לעבור על שאר הרכב

דיון מהנה!

פורסם (נערך)

מזמין מדי פעם מאמאזון 

או Chemical Guys MIC36303 Workhorse  https://a.co/d/d6nVRxo

או

Chemical Guys MICMBLUE12 , חבילת 3 https://a.co/d/cB1zLpe

האחרונות מוצלחות יותר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני משתמש בכמה,

אחת מהן היא Liquid8or, שהיא מבחינת ספיגת מים פשוט מעולה. יש לי גם מגבת ייבוש צהובה של CG שאני לא זוכר את שמה, היא רכה, אבל לא מתקרבת ליכולת הספיגה של ה-Liquid8or. 

מגבת אחרת היא Dry Me A River, שהיא גם בסדר, אבל הוסבה לחלונות. 

פורסם

אני מחזיק באלה של chemical . וגם הכחולות 

לחלונות ופנים הרכב מגבות פשוטות של mighty cleaner

יש לי גם מגבות של sonax  וגם של Meguiar's . 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

ייבוש עיקרית גדולה של rag טוויסט מיקרופייבר. נראה לי משאית אפשר לייבש איתה. ועוד 2 של אדאמס בצבע לבן ליישום דיטיילר קרמי ואחרונה של אפורה של cg לייבוש סופי . יובר צהוב לג׳נטים ועוד כמה פשוטים לצמיגים. סהכ איזה 7 מגבות לנקיון של כל הרכב

• אהבתי 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

הניגוב הסופי אמור להגיע עם הגנה כלשהי. קוויק דיטיילר מסוג כלשהו. לגבי המגבות האלה, יש כמה שהן טובות, Gtechniq MF1, אחת של 350gsm של The Rag Company וSoftWipe של Gyeon שהיא מדהימה בעיניי. 

פורסם
לפני כשעה, imprezadude כתב:

הניגוב הסופי אמור להגיע עם הגנה כלשהי. קוויק דיטיילר מסוג כלשהו. לגבי המגבות האלה, יש כמה שהן טובות, Gtechniq MF1, אחת של 350gsm של The Rag Company וSoftWipe של Gyeon שהיא מדהימה בעיניי. 

אכן רשמתי למעלה. אחד גדולה ניגוב עיקרי ושתיים קטנות אחרי יישום של קוויק קרמי.אוטו נראה פצצה ועם המון ברק למרות שצבע הוא לבן

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...