Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית ב80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמינות... סטטיסטית הסיכוי לתקלות בפולו גבוה יותר. אני לא מתסכל על רכב בתור אמינות וכל השאר לא מעניין אותי, אבל למי שכן, הפולו לא בשבילו. אפילו אייל בתור פריק פולו לא יטען לדעתי שהפולו אמינה כמו יאריס (אם כי הוא לבטח יזכיר ששלו אמינה בצורה מוחלטת וכו'...) בנוסף בתור משומשת הJAZZ זולה למדי, אם מוצאים אחת מ2002.

גיא

פורסם

הונדה ג'אז אוטו מכוער לגמרי חוץ מזה, לפי דעתי היאריס\206 הם שתי האופציות, צריך לראות מה אמא שלי מחליטה מפה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

RS שים לב שדיברתי רק על אמינות. לא אמרתי מילה על שום דבר אחר בJAZZ ככה שאין לי מושג מה קפצת עם כל המידע הזה לגבי הJAZZ וציטוט שלי.... ג'רמי בזמנו התרשם אחרת ממך מהJAZZ (והוא נהג בה, לא היה נוסע). סה"כ היא בהחלט רכב לא רע, בעיקר כמשומש. ומכיוון שההמלצה דיברה על אמינות בלבד, לא אמרתי דבר מעבר. למרות שאם הוא היה רוצה יותר מידע, אני לא בטוח שהייתי מסכים בדיון פה לכל מה שרשמת לגבי הרכב, אבל זה כבר סיפור אחר.

אבל אם לא אוהבים את העיצוב שלה, זה סיפור אחר.

גיא

פורסם

אם יש לך כזה תקציב אז למה שלא תלך על ניסן אלמרה שנת 2002 ככה...

אוטו אמין בטרוף...0 תקלות ,לא רואה מוסך בכלל רק צריך טיפולים רגילים...

אומר לך מתוך ניסיון על ניסן...

מכונית מרווחת צריכת דלק כמו 1600 שהיא בעצם 1800...

יש לה יציבות ברמה ...

הקיצר אחלה אוטו...

במחיר שאתה רוצה אתה יכול להביא שנתוב גבוה...

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
  • תוכן חדש...