Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצאתי יחסי דילול של האדמס,בהשוואה ל18 ליטר בעד 129 שקל זה הבדל עצום,הבעיה היא שהחברה נמצאת בקרית מוצקין ואין דרך לקבל דוגמית אלא רק בחנות ואני מתל אביב.

בכל מקרה סוג הקצף שאני מחפש זה בסגנון

https://www.amazon.com/dp/B07SS4N27V/ref=twister_B08ZVMLM4H?_encoding=UTF8&th=1

כמה שיותר סמיך,ככה משתמשים בפחות חומר ואותה תוצאה,עולה 215 שקל לגלון.

m7kj.jpg
פורסם

מה שבכלל משנה בשלב הזה זה יכולת הניקיון של השמפו (למיטב ידיעתי בילט המבר הכי טובים בזה, אבל לא יודע איך אפשר להשיג אותם כאן). מהניסיון שלי הכחול גם מנקה טוב וגם מקציף טוב. ישנם גם מבחנים שמראים שכל השמפואים של אדמס מקציפים פלוס מינוס אותו הדבר, פשוט הכחול יותר ורסטילי.

מכאן זו בחירה שלך.

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש לך נתונים ממקור אמין על היחס דילול שלהם?

למשל בהאנידיו של כימיכל אני שם 50 מ"ל על מיכל של גלוריה FM10 וממלא אותו 3 פעמים ומספיק לי הקצף

m7kj.jpg
פורסם

הבן אדם שם יותר מ100 מ"ל שמפו עבור שטיפה אחת בתותח קצף,ועדיין לא יצא לו קצף דביק וסמיך,אני שם 50 מ"ל honeydew במרסס של גלוריה הידני ומקבל קצף יותר סמיך,גלון עולה 200 שקל של כימיכל גייז,אשאר עם הכימיכל

m7kj.jpg
פורסם

אני דיברתי עליו:

בכל מקרה, אני מבין אותך, רק למדתי ששמפו שעושה קצף סמיך לאו דווקא מנקה יותר טוב. בעיקר בא לידי ביטוי באלו של בילט המבר, שמנקים הכי טוב אבל מקציפים אולי הכי פחות טוב. מאוד תלוי.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני גם הייתי כמוך והייתי בטוח שכמה שיותר קצף = יותר ניקוי, חרטא אחת גדולה.

יש לי את השמפו של אדמס mega form היה עושה מלא קצף אבל לא היה מנקה בכלל.

עברתי מאז לשמפו של קוך כימי gsf שעושה קצת פחות  קצף סמיך אבל מנקה יותר טוב.

עכשיו אני רוצה להזמין את המוצרים של בילט המבר שבאמת עושים את העבודה הכי טובה בפער ענק משטר החברות.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, Krip כתב:

אני גם הייתי כמוך והייתי בטוח שכמה שיותר קצף = יותר ניקוי, חרטא אחת גדולה.

יש לי את השמפו של אדמס mega form היה עושה מלא קצף אבל לא היה מנקה בכלל.

עברתי מאז לשמפו של קוך כימי gsf שעושה קצת פחות  קצף סמיך אבל מנקה יותר טוב.

עכשיו אני רוצה להזמין את המוצרים של בילט המבר שבאמת עושים את העבודה הכי טובה בפער ענק משטר החברות.

אני מדבר על שמפו לתותח קצף,אתה מכיר דילר טוב לשמפו הזה?,מה העלות?

וסמיכות הקצף והשמפו נמדדת בכמות מ"ל שמפו ביחס לליטר מים,ככל שנצטרף להשתמש בפחות שמפו במיכל של התותח קצף ונקבל יותר סמיכות זה יעיד על איכות החומר לדעתי,קצף שיורד מהר מהפח לא נאחז מספיק זמן על הלכלוך

עריכה אחרונה על ידי דור-ל
m7kj.jpg
פורסם

גם אני דיברתי על שמפו למקציף..

סמיכות הקצף והכמות לא מעידה על יכולות הניקוי.

השמפו של אדמס עושה המון קצף במקציף והוא סמיך מאוד אבל עדיין לא היה מנקה לי כל כך.

בנתיים אני משתמש בgsf של קוך שעושה פחות קצף ופחות סמיך אבל מנקה יותר טוב.

אני מזמין לרוב מאמזון

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

שמפו אחר שלהבנתי הוא טוב מאוד ויכול לשמש גם לקצף וגם לניקיון, ועם סיכוך מעולה הוא Pearl של P&S. אותו ספציפית גם מוכרים בארץ, גלון באזור ה-200 שקלים, לא נורא. לדעתי אבל מבחינת קצף הוא יהיה פחות טוב. הכחול של אדאמס בעיניי הוא הטוב מכל העולמות, גם מנקה טוב וגם מקציף טוב, ובעיקר לא מכיל כל מני תוספות גלוס ושאר חר*... שמפו נטו.

פות״ש, מה ש-Krip ואני מנסים להסביר זה שאין לך מה להתמקד יותר מדי בקצף, אלא יותר ביכולת הניקוי, כי תכלית השלב הזה היא לא לעשות לך נעים בעין, אלא באמת לפרק את הלכלוך כמה שיותר. אני אישית מערבב במרסס (אפילו לא במקציף) את השמפו של אדאמס יחד עם מעט APC, מרסס על הרכב, וזה בדר״כ מספיק כדי לפרק את הלכלוך. לפעמים אני גם מקציף מעט אחרי זה עם המקציף המעפן של הג׳ימי.

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...