Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגו אקטיב 308 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

אני לפני רכישת רכב בפעם הראשונה וזה הדבר הכי מתסכל שעשיתי בחיים. על כל רכב אני שומע אלף ואחד דעות לטוב או לרע.

האם פגו 308 אקטיב 2015 מומלץ? האם יש בעיות שידועות בדגם ובשנה?

יש המלצות לרכבים עד 30?

תןדה רבה לכולם 

פורסם

הסיבה שאתה שומע אלף ואחת דעות היא בגלל שכל רכב שונה במהותו ולכל אחד יש צרכים ודרישות שונות, לכן לא הייתי מקשיב יותר מידי לדעות ועצות עמך ומנסה להבין יותר טוב מה אני צריך מהרכב.
אז כדי שאפשר יהיה לקחת את השאלה שלך לכיוון יעיל אנחנו צריכים להבין מה אתה צריך מהרכב? מה טוואי הנסיעות שלך? כמה אנשים יסעו בו בדר"כ? כמה אתה הולך לנסוע בערך בשנה? וכו...

לגבי ה308 לא הייתי ממליץ עליה  כרכב ראשון לאדם שלא מבין ברכבים. (ואני בעצמי נוסע ב308)
זה אמנם רכב מצוין מבחינת התמורה, הוא נוח חזק זריז חסכוני ומה לא... אבל יש לו בעיה דיי מהותית עם רצועת הטיימינג שיכולה לגרום להרס המנוע ולכן צריך להקפיד על מספר כללים ולעקוב ולטפל ברכב בצורה נכונה. מה שמצריך הבנה - לכן לא הייתי לך על הרכב.

פורסם
לפני 7 דקות, Gavrik כתב:

הסיבה שאתה שומע אלף ואחת דעות היא בגלל שכל רכב שונה במהותו ולכל אחד יש צרכים ודרישות שונות, לכן לא הייתי מקשיב יותר מידי לדעות ועצות עמך ומנסה להבין יותר טוב מה אני צריך מהרכב.
אז כדי שאפשר יהיה לקחת את השאלה שלך לכיוון יעיל אנחנו צריכים להבין מה אתה צריך מהרכב? מה טוואי הנסיעות שלך? כמה אנשים יסעו בו בדר"כ? כמה אתה הולך לנסוע בערך בשנה? וכו...

לגבי ה308 לא הייתי ממליץ עליה  כרכב ראשון לאדם שלא מבין ברכבים. (ואני בעצמי נוסע ב308)
זה אמנם רכב מצוין מבחינת התמורה, הוא נוח חזק זריז חסכוני ומה לא... אבל יש לו בעיה דיי מהותית עם רצועת הטיימינג שיכולה לגרום להרס המנוע ולכן צריך להקפיד על מספר כללים ולעקוב ולטפל ברכב בצורה נכונה. מה שמצריך הבנה - לכן לא הייתי לך על הרכב.

רכב ראשון אמין (עדיפות לא לרכב קטן במיוחד) עד 30. 

כרגע אין לי תוואי נסיעות כזה גדול אבל זה תמיד יכול להשתנות

פורסם (נערך)

אם אין לך צורך ברכב משפחתי, תמצא לך יונדאי I20 במצב שמור. אפשר גם I25 ( צורת סדן ). או קיה ריו.

משפחתית - קיה פורטה.

אל תקנה פיג'ו עם מנוע 1.2 טורבו בנזין.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני כשעה, GalBit כתב:

רכב ראשון אמין (עדיפות לא לרכב קטן במיוחד) עד 30. 

כרגע אין לי תוואי נסיעות כזה גדול אבל זה תמיד יכול להשתנות

כך בחשבון שגודל של רכב מתבטא בחסכון כספי, גם אם אתה לא נוסע הרבה ככל שהרכב קטן יותר אתה תחסוך כסף על אגרה, טיפולים, צמיגים, ביטוח וכו...

פורסם
לפני 52 דקות, Gavrik כתב:

כך בחשבון שגודל של רכב מתבטא בחסכון כספי, גם אם אתה לא נוסע הרבה ככל שהרכב קטן יותר אתה תחסוך כסף על אגרה, טיפולים, צמיגים, ביטוח וכו...

אני די גבוה וקשה לי לדמיין את עצמי נושא ברכב שהוא יותר מדי מיני…

גם מפחיד אותי קצת עניין הבטיחות ברכבים קטנים 

פורסם
לפני 7 שעות, GalBit כתב:

אני די גבוה וקשה לי לדמיין את עצמי נוסע ברכב שהוא יותר מדי מיני…

לא בהכרח.

קרוב שלי (1.98 מ') בחר דווקא בסוזוקי ספלאש, כי זה היה אחד הרכבים היחידים שהצליח להכיל את כל הגודל שלו.

פורסם

דווקא מהחינת אנשים גבוהים יש בספלאש בעיה קטנה (למרות המרווח הנדיב) 

ההגה שלה לא מתכוונן למרחק ואז כאדם גבוהה אתה יושב רחוק מההגה מה שיכול להיות לא נוח ולא בטיחותי. 

(מבחינת בטיחות אדם צריך לנהוג ברכב כשהגב כולו צמוד לכיסא)

הייתי מסתכל על סופרמיני כמו יונדאי I20 או קיה ריו או מאזדה 2 גם סופרמיני + כמו םיאט טיפו יכולה להתאים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לספלאש עוד בעייה (בזמנו לקחתי אותה לנסיעת מבחן) - אין לה קפיצים ובולמי זעזועים בכלל לדעתי.  אם אין לך בעיות בעמוד השדרה - יהיו לך איתה.

או כמו שאמרה לי אחרי נסיעת המבחן כשהתלוננתי על חסור הנוחות בעלת הספלאש ששאלתי את חוות דעתה לפני שהזמנתי נסיעת מבחן - "אוי איך שכחתי, היא באמת מאד לא נוחה".

• תוכן חדש...