Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מכיוון שאני רואה שכל יום מגיע לארץ רכב חשמלי חדש, חשבתי לעשות ריכוז של הרכבים שקימים כיום בישראל וזמינים לרכישה.

אני אכתוב את הדגמים שאני יודע ואשמח שתוסיפו דגמים חדשים.

בבקשה לכתוב רק דגמים שניתן לקנות כיום בישראל ולא משהו עתידי.

בהצלחה לנו.

טסלה: מודל 3, מודל y, מודל x, מודל s

ג'ילי: גאומטרי c

byd: אטו 3, האן, טאנג

סקודה: אניאק

טויוטה: bz4x

יונדאי: איוניק 5, קונה

קיה: ev6, נירו

סקיוול: et5

איוויז: u5, u6

פלוסטאר: 2

הונגצ'י: e-hs9

jac: es2, ejs4

• אהבתי 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

יש גם את המונית הלונדונית החשמלית

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

למונית הלונדונית יש מנוע בנזין שמשמש כגנרטור, לא יודע עד כמה זה חשמלי.

שכחת לא מעט דגמים חשמליים של אאודי, אורה, ב.מ.וו, DS, אופל, EV-Easy, ג'נסיס, וויה, וולוו, יגואר, לקסוס, מיני, מקסוס, סרס, פולקסווגן, פורשה, פיאט ופיג'ו.

מעבר לזה לא ממש ברורה לי מטרת השרשור. על כל רכב חשמלי שמגיע לארץ נפתח שרשור השקה ומתנהל בו דיון ואחר כך גם שרשורי ייעוץ של רוכשים פוטנציאליים. עבור נתונים יש מפרטים באתרי היבואנים או אתרים שמפרסמים קטלוג מפורט.

פורסם
לפני 5 שעות, Mike808 כתב:

...

מעבר לזה לא ממש ברורה לי מטרת השרשור

...

בדיוק זה.

אתה מנסה לקחת את כל המידע הקיים היום ולנקז אותו למקום אחד.

חוסר האפשרות לערוך את הפוסט הראשי ימנע ממישהו לקבל איזשהו ערך מבלי להתחיל לחפור על תגובות שאולי מחר לא יהיו רלוונטיות יותר.

החלק הזה הפורום לא בנוי לסוג כזה של תוכן, אולי יש משהו אחר כמו מאמרים או בלוגים או משהו כזה (אישית חוץ מהפורום הרגיל אני אישית לא נכנס לשום קטגוריה אחרת אז לא יודע אם זה אפשרי אבל מניח שכן)

• תוכן חדש...