Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע, לא פשוט, בזבזתי כמה דקות בפורומים בחו"ל, כולם שואלים את אותה השאלה בלי תשובה חד משמעית,

יש כמה ויכוחים על הצבע, הטענה שהכחול נועד לחיים ארוכים יותר, החלפה כל 10 שנים והירוק זה הרגיל, מבוסס OAT

היה בחור שטען שנוזל מסויים של טויוטה מתאים, אבל בסוף גילה שהוא מכונאי של טיויוטה ולקסוס,

כל כך קשה להשיג את המקורי?

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)

לדעתי, כל נוזל HOAT/POAT כחול שעליו כתוב: ASIAN VEHICLES.

שאלה אחרת למי שיכול להבין את הקסם. טויוטה ישראל ממליצה להחליף את נוזל הקירור ברכבים חדישים רק כתלות בנסועה. יצרני רכבים ונוזלי קירור ממליצים להחליף גם כתלות בזמן. איזה קסם יכולה כבר טויוטה לייצר בנוזל הקירור שלה (נושא שידוע כבר שנים רבות) ושיצרנים אחרים לא מכירים, שהיא לא ממליצה להחליף את הנוזל גם כתלות בזמן?

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם
לפני 11 שעות, tribel כתב:

ברכב נכנס 6 + וזה יקר מאוד.

אני מבין את הכאב, במיוחד כשבחו"ל זה משמעותית יותר זול,

אם זאת,

מחליפים לעיתים כל כך רחוקות, כך שהשקעה חד פעמית היא לא כזאת נוראית, במיוחד אם פורסים את המחיר בראש למשך השנים שהנוזל יחזיק.

נתקלתי באותה הבעיה עם הוולוו שלי, לא הצלחתי למצוא בארץ תחליף ראוי, המעטים שמצאתי נמכרים רק בחו"ל, בלעתי את הגלולה המרה וקניתי מקורי של וולוו,

אמנם לא זול, אבל יש לי את השקט הנפשי שהנוזל תואם בוודאות.

אם זה עבורך - תשקיע, אם זה עבור לקוח, תסביר לו את המצב ושהוא ישקיע

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)

לא כלכלי ולא הגיוני לרכוש 10 ליטר בשביל 6+. עדיף כנראה להיכנס למוסך מורשה יבואן, ולרכוש ממנו את הכמות כפי שהוא מוזג ומחייב את הלקוחות שלו. או לרכוש אצל אבי 5 ליטר + 2 * 1 ליטר = 440 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 27.2.2023 בשעה 22:12, tribel כתב:

מישהו יודע מה הנוזל המקביל לסוג הזה?

Just Motor - מבית אבי חלקי חילוף | נוזל קירור מקורי ניסאן L255N PREMIX

שלום, אשמח לדעת מה עשית, אני צריך כנראה להחליף גם לניסאן קשקאי דיזל 7.4 ליטר לפי 60 ש"ח לליטר (לפני עבודה ) :)

פורסם

לא ממש מומחה, 

אבל עברה בי המחשבה.

אם זה מנוע שחולק גם רכבים של רנו, 

לבדוק מה ברנו ממליצים. 

הרי לא ממש יהיה הבדל בין הנוזל של רנו ושל ניסן. 

יותר מזה, 

גם מרצדס נכנסת לתמונה, 

שווה לבדוק אם יש רכבים של ניסן ומרצדס שחולקים את אותו המנוע,

ומה כל יצרן ממליץ.

נ.ב, מנועי ה dCi יושבים גם בדאצ'יה. 

פורסם
לפני 10 שעות, [email protected] כתב:

שלום, אשמח לדעת מה עשית, אני צריך כנראה להחליף גם לניסאן קשקאי דיזל 7.4 ליטר לפי 60 ש"ח לליטר (לפני עבודה ) :)

לא רואה איך זה רלוונטי לך, מכיוון שלכל בעל רכב השיקולים והכיס שלו. קיבלת את האופציות וההחלטה היא שלך.

• תוכן חדש...