Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I20 רועד בהאצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי יונדאי I20 2019 מנוע 998

לאחרונה יש לי בעיה ברכב שלפעמים בהאצה מעצירה מוחלטת המנוע מתחיל לרעוד, דומה לרעידות שלא נותנים מספיק גז ברכב ידני

אמרו לי לנסות לנקות את הבית מצערת, רציתי לשאול פה אולי מישהו יודע להגיד אם זה שווה את המאמץ או שעדיף ללכת למוסך כי הבעיה היא משהו אחר

פורסם

לא יעזור ניקוי בית מצערת, רעידות בתחילת נסיעה ממש במטרים הראשונים זה קלאץ'. 

אני מקווה שלא צריך להחליף כי האוטו יחסית חדש,  אמור להיות ליצרן תהליך לימוד או עדכון תוכנה שאולי יכול לשפר, תבדוק במוסך מורשה. 

פורסם

בוקי, לא חושב שיש איזשהו תהליך יזום. המחשב לומד באופן קבוע את גובה הרפידה של המצמד.
אשמח לדעת אם אני טועה.

יגאל,
האם הרעידות מלוות בירידה בירידה או קפיצה משמעותית בסל״ד? בנוסף, כמה ק״מ גמע הרכב?

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

שווה מאוד לבדוק במוסך יבואן. יש סיכוי שמדובר בקלאצים, אם זה באמת המצב יש סיכוי שתוכל לקבל טיפול ללא עלות.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

• תוכן חדש...