Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי הנירו פלאג אין , הרכב מצויד ברזרבי צר T125/80/D16

לא ניתן להשיג את הצמיג בפירוקיות, והקרוב ביותר שמצאתי הוא T125/80/D15

האם יכול להתאים ?? 

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא.

אתה מדבר על גלגל בקוטר חישוק אחר, ולכן מידת הרוחב (ובהתאמה מידת גובה הצמיג, הנגזרת ממנה) צריכות להשלים לאותו קוטר חיצוני, כמו שיש לך בגלגלים שעל הרכב.

בדוגמה שנתת תקבל גלגל חלופי קטן משמעותית.

הייתי מציע לחפש גלגל של איוניק, ייתכן ותמצא והוא באותו הגודל, אני לא יודע, אבל בוודאות יש יותר איוניק מנירו והן הגיעו עם גלגל ספייר.

פורסם
לפני 23 דקות, Shab00 כתב:

אם כבר אתה מחליף אז עדיף לשמור צמיג בגודל מלא גם אם תהיה בליטה קטנה בבגאז.

זו תהיה בליטה ענקית....

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לכאורה ניתן להשיג אצל יבואן קיה:

image.thumb.png.b08b0cd946c79d2ddf8109e1df237ccf.png

גם חישוק אם מתעקשים:

image.thumb.png.1465e0e6882ea68a2322892bbaa9ea07.png

לא בדקתי, אבל יתכנו יצרנים נוספים (בוודאי יונדאי) עם מידה כזו.

לגבי ענין הקוטר, אני לא בטוח בכלל שגם המידה של הגלגל החילופי (הצר) המקורי לא שונה משמעותית ממידת הגלגלים הרגילה (מהי?).

אם מתקינים אותו על ציר לא מניע ומשתמשים בו למטרה לה הוא נועד, קרי הגעה למקום תיקון בלבד ובמגבלות המהירות המצויינת (לרוב 80 קמ"ש), אני לא רואה בעיה אקוטית.

• תוכן חדש...