Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. פגע בי רכב והוא טוען שיש לו ביטוח אבל אני לא בטוח בזה ואני מפחד שזה יהיה לי כתביעה האם יש לי צורה לברר את זה?

פורסם

מומלץ לקחת מספר פוליסה כשמחליפים פרטים מיד אחרי התאונה.

לא קריטי אם לא עשית זאת, אדם ממילא לא חייב להפעיל את הפוליסה שלו ואולי יעדיף לפצות אותך ישירות.

במידה ולא, ואם הוא לא ימסור לך מספר פוליסה, אתה תובע אותו אישית.

פורסם

ודאי שכדאי לקחת את מספר פוליסה בתאונה רק המצב שמה היה קצת מורכב ומבלבל ואחרי זה שמתי לב שלא היה לי פוליסה מצולמת.

בשיחה עם החברת ביטוח הם אמרו לי שאם אני יודע באיזה חברת ביטוח הם מבוטחים זה מספיק.

האם יש לי צורה לדעת האם יש להם ביטוח בחברה כלשהי ללא כניסה לתביעה אישית שדורשת דרך ארוכה והרבה עוגמת נפש?

חשוב לי לציין שניסיתי להגיע איתו לפשרה ולאחר כמה ניסיונות זה לא צלח אבל אמר לי ללכת לביטוח ומסרב לתת לי פוליסה. הוא עושה זאת בהתרסה כנגדי על כך שלא רציתי ללכת לסדר במקום מפוקפק מאוד.

פורסם

חפש את תקנה 145 לתקנות התעבורה. הוא חייב לתת לך את פרטי הביטוח.

פנה למשטרה והגש הודעה על התאונה, סיכוי טוב שתקבל פרטי ביטוח. יעלה לך שעתיים, אבל אם הפוגע מסרב לתת לך פרטים אין דרך אחרת.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המשטרה לא תיתן לו את פרטי הביטוח (בין השאר, מאחר ואין לה גישה למידע כזה).  לכל היותר, יתנו לו את פרטי בעל הרכב וישלחו אותו להגיש כנגדו תביעה בבימ"ש. לא יעשו עם זה כלום מעבר לכך

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...