Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

כבר חודש שאני מנסה לברר איפה אפשר להחליף מנעול בגז' בפולו 2011, כל אחד מפנה לשני, מוסך מפנה למנעולן, מנעולן אומר שלא מתעסק עם זה כי זה חלק סגור ומפנה למוסך.

ראיתי כמה מדריכים ביוטיוב של החלפה עצמאית, אבל לפני זה ניסיתי לראות בכלל כמה יעלה להחליף בבעל מקצוע.

מה שקרה זה שפתאום יום בהיר האחד, כשבאים לפתוח את הבגז' (דוחפים/לוחצים על הסמל של VW), המנעול לא נפתח אבל רק שומעים אותו מנסה להיפתח ללא הפסקה, כמו רעש מכונה כזה.

הצלחתי כמה פעמים לפתוח ידנית מפנים הרכב (הכנסתי את המפתח בחור מהצד השני ומשכתי שמאלה או ימינה), אבל מתישהו איזה מוסכניק ניסה לבדוק ועכשיו גם לפתוח מבפנים אי אפשר.

אז בקיצור... כמה אמור לעלות החלפה של חלק / כל המנעול הזה?

ומי עושה את זה? מוסך? מנעולן?

יש לכם המלצות באיזור חולון/ראשל"צ?

תודה עבור כל תשובה ועצה! :)))

פורסם

לחיצה על הכפתור בשלט עושה משהו?

אני החלפתי במוסך מנגנון של הלחצן ברכב דומה. התקלה אצלי היתה שהוא עבד לסירוגין אבל כשעבד אז עבד. אצלך לא פותח בכלל וגם לא מבפנים כך שיש עוד עבודה לעשות. במוסך עלה לי בסביבות 600₪ לפני מע"מ ועבודה.

אם יש לך זמן, ידיים טובות ותמצא את המק"ט תוכל להחליף לבד זה לא מסובך אבל לדעתי זו תקלה בתחום איכות החיים שאי אפשר למשוך הרבה זמן.

תבוא לקניון וכל פעם השומר ישגע אותך כדי שתפתח את התא מטען.

נפלת על פנצ'ר איך תוציא גלגל עכשיו? 

ממליץ על מוסך רון בת"א אני בטוח שהוא יוכל לעזור לך. 

פורסם

גם אצלי ברגע שקר בחוץ אין את הרעש של הקליק החשמלי שלוחצים על הכפתור בבגאז, ורק אחרי כמה לחיצות ודחיפות בסוף הוא נפתח.

באתי למוסך אבל המזג אוויר התחמם והתקלה לא השתחזרה. אז אמרו לי להגיע שזה לא יעבוד בכלל, כי הם לא יודעים מה להחליף אם זה עובד. אמרו בערך 500 שקלים למנעול כולל עבודה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם (נערך)

לאחרונה פתרתי בעיה כזאת בדלת האחורית של רנו קליאו3. (גם כן 2011)

גם אני דחיתי את הטיפול עד שנתקעתי סופית עם בגאז' סגור ללא יכולת גישה. לא נעים.

גם אני הייתי בכיוון של החלפת כלל מנגנון הנעילה וההפעלה החשמלית שלו. (מנוע סרוו שמולבש על המנגנון המיכני של הבריח).

בסוף הסתבר שזה רק מים שחדרו לכפתור הלחצן שבתחתית הדלת.

פירוק , ייבוש המתג וריסוס ספריי מגעים כבר לא הועיל.

נאלצתי לפרק את המתג לגורמים, לשייף עם נייר זכוכית עדין את מגעי המתג, ורק אז לרסס ספריי מגעים.

חיבור,  עובד כמו חדש.

אם זה מה שקורה, אצלך הרווחת.

במקום להחליף חלק יקר, יוצא תיקון או קניית חלק זול בהרבה. וגם הפירוק וההרכבה פשוטים יותר. (דקות לעומת שעות).

נשמח להתעדכן.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם

אחלה, תודה לכולם!

מוזר מאוד שהמוסך המרכזי (והמורשים) לא מטפלים בבעיה הזאת, בכלל לא חשבתי שיש מצב כזה...

פורסם

700 ש"ח? שוד לאור היום. חלק חליפי עולה במקרה הטוב כמה עשרות שקלים מהסינים, חלק מקורי אפשר למצוא ב-200 ש"ח.

ההחלפה מאוד פשוטה לאדם עם חוש טכני, יש מספיק סרטונים ביוטיוב.

2016 BMW M235i.

פורסם

רשום ש"תוקן במוסך", אני מניח שמדובר כולל עבודה. לדעתי 700 ש"ח זה המון עבור עבודה עם חלק חליפי, אבל זה רק אני. אני אוהב D.I.Y ולא הייתי מוכן

לשלם סכום כזה.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...