Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 10,000

LaCoco
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני עוזר לידיד שלי (סטודנט עם אמצעים דלים) למצוא רכב חדש לאחר שרכבו הקיים הושבת.

בגדול, Beggars can't be choosers, אבל מה שניתן בכל זאת הכי קרוב לתנאים בתוך התקציב - עדיף.

על פי סדר עדיפויות (1 הכי חשוב, 4 הכי פחות):

1. אמינות מכנית (מנוע, גיר וכו')

2. בטיחות (בתקציב זה פשוט אומר לא רכב עירוני ו-6 כריות אוויר)

3. כוח (הוא גר בחיפה, אזור הררי)

4. שנתון 2010+

חסכון בדלק לא רלוונטי בתקציב בכלל - אין שום משמעות לזה.

הוא נוהג בעיקר נהיגה עירונית ולא הרבה במיוחד, כמה קילומטרים פה ושם ליום בממוצע.

משיטוט שלי ביד 2, ראיתי כמה סיטרואן C4 מ-2010 - האם מדובר ברכב שעונה על הדרישות?

עריכה אחרונה על ידי LaCoco
פורסם

כדי לענות על סעיף מס' 1 - אתה צריך למצוא רכב עם הסטוריית טיפולים מסודרת. כל השאר - בונוס.

קח בחשבון שמכלליו של רכב בן 13+ גם אם ידועים כאמינים, יש בלאי, והתחזוקה יכולה לעלות לא מעט.

המלצתי היא להגדיל את התקציב משמעותית או לוותר על רכב ולחסוך תקופה. אחרת יש סיכוי לא רע שהידיד שלך ימצא את עצמו שוב עם רכב מושבת.

לגופו של עניין - סיטרואן C4 אופציה מומלצת בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לעניות דעתי סעיף 1 ו4 לא יכולים ללכת ביחד בהתחשב בתקציב...

רכב אמין מעל 2010 יעלה סביב 25000 שח. 

אני אישית הייתי מתפשר על יפנית סביב 2006 עם היסטורית טיפולים מלאה ורכב במצב שמור

• רעיון טוב! 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

ידני אופציה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ביום יום אני נוסע על גטס 2008 , ולדעתי זה האוטו הכי אמין שיכול לתת עודף מ10,000 ש"ח.

יש על הכביש עדין יותר מ5000 יחידות רק במודל 2008 , ככה שאין בעיה של חלפים/טיפולים לפחות לעוד כמה שנים טובות.

פורסם

לפי הדרישות הייתי ממליץ לבדוק את האופציות הבאות:
1. פורד מונדיאו 2.3 (מנוע וגיר של מאזדה 6, אמינות טובה מאוד ורכב מפנק בכלום כסף אבל מזללת דלק)
2. פורד פוקוס דור שני (גיר ומנוע מאוד אמינים)
3. סיטרואן C4 אחרי מתיחת הפנים (מנוע אמין הגיר קצת פחות אבל לפחות זול לתיקון)
4. שברולט אופטרה (האופציה הפחות עדיפה בין ה4 לדעתי)

מצטרף להמלצה של השאר לגבי היסטוריית טיפולים וכו... 80% זה איך הרכב טופל ונשמר ורק 20% זה הדגם והייצור...

פורסם

מונדיאו 2.3 אטמוספרית או 2.0 טורבו?

הרבה גם תןוי באים הרכב תוחזק וטופל יש לי מכר עם מונדיאו שעוברת חיים לא קלים ועם יותר מ200 אלף קילומטר ועדיין שורדת.

• תוכן חדש...