Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב 

ברצוני או חושב לעבוד באולם תצוגה מטעמי היבואן של הרכבים 

כי אני מבין ויש לי את היכולת לשכנע באופן מקצועי את הלקוחות שלי ואוהב ןעבוד בתחום הרכב השאלה מה ההשכלה או מה הדרישות כדי לעבוד באולם תצוגה 

אכמה פחות או יותר מרווח נציג מכירות באולם תצוגה 

תודה מראש 

פורסם

הנה צלמתי לך מסך מאחר היבואנים הגדולים:

image.png.41c63bde85022f7f939107dfe3bfbe28.png

לא צריך השכלה מיוחדת, כן צריך נסיון במכירות פרונטליות. את תשאל אותי - זה לא הכרחי, אם תצליח לשנכע את המגייס/ת ש"יש לך את זה"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הכי חשוב להכיר לעומק את הרכב שאתה רוצה למכור. 

תקרא מבחני רכב כדי שתדע מה השינויים לעומת הדגם לפני מתיחת הפנים. 

תראה ללקוח שלך, למה הרכב שאתה רוצה למכור לו הוא החבילה הטובה ביותר.

ופשוט תהיה בן-אדם, תתעניין בלקוח כדי שירגיש שהוא בסביבה נעימה. 

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 23.11.2022 בשעה 21:35, אדם חביב כתב:

ערב טוב 

ברצוני או חושב לעבוד באולם תצוגה מטעמי היבואן של הרכבים 

כי אני מבין ויש לי את היכולת לשכנע באופן מקצועי את הלקוחות שלי ואוהב ןעבוד בתחום הרכב השאלה מה ההשכלה או מה הדרישות כדי לעבוד באולם תצוגה 

אכמה פחות או יותר מרווח נציג מכירות באולם תצוגה 

תודה מראש 

לא צריך שום השכלה או תעודה (לא מזיק, אבל לא חובה).

הדבר הכי חשוב זה יחסי אנוש, כלומר לאהוב אינטרקציה עם אנשים (לקוחות) ולאהוב את האתגרים הכרוחים בעבודה עם לקוחות.

כאשר אתה אוהב את האינראקציות האלו, ואתה מאמין שיש לך מה לתרום ללקוח מולך...אתה כבר 50% בכיוון הנכון.

מעבר לכך, חשוב עבודה בצוות מכירות (כלומר, לדעת מתי לוותר ומתי לעמוד על שלך) וזיקה (או לכל הפחות נכונות ללמוד ולהתמקצע בתחום המכירות בו אתה עובד) תמיד עוזרת, במיוחד בהתחלה.

קח בחשבון, ראיתי עשרות אנשי מכירות תותחים בהבנה בתחום בו הם מוכרים, אבל לא מבינים כלום באנשים ובתהליך מכירה נכון ושירותי...זה לא עובד להם כל כך.

עכשיו נשאר לך רק לשכנע בראיון עבודה ש"יש לך את זה".

• רעיון טוב! 1

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

פות"ש,

יש למשפחה שלך נסיון תעסוקתי כלשהו ברכבים? אם כן, מהו?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...