Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב של כ 50k מה מומלץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שיש היצע לא קטן לדאצ'ה סנדרו 2018. זה לא מעיד על בעיה בדגם? 

ובכלל מחפשת רכב אמין, חסכוני (נוסעת לא מעט בינעירוני), שיגיע אינשללה למוסך רק לצורך טיפולים וגם הם לא יחוררו לי את הכיס. עד היום נהגתי בעיקר בגרסאות של פולקסווגן ידני אבל פתוחה לשינויים. תקציב כאמור 50k

פורסם

תנסי למקד לאיזו גרסה את מתייחסת, 1.2 0.9 או סטפווי בכלל שמגיע עם 1.5 דיזל או 0.9 טורבו בנזין.

בגרסה האוטומטית יש גיר חד מצמדי לא מוצלח.

פורסם
לפני 5 דקות, yoav911gt2 כתב:

תנסי למקד לאיזו גרסה את מתייחסת, 1.2 0.9 או סטפווי בכלל שמגיע עם 1.5 דיזל או 0.9 טורבו בנזין.

בגרסה האוטומטית יש גיר חד מצמדי לא מוצלח.

0.9 laurte. להבנתי מדובר במנוע טורבו. סליחה על הבורות - אבל אני כאן כדי ללמוד ;-) מה הכוונה בלא מוצלח - לא מוצלח בתפעול/בעבודה שלו או לא מוצלח ונוטה להתקלקל? לא שאני יודעת מה זה בדיוק גיר חד מצמדי אבל תכף גוגל יעזור לי בזה....

פורסם

אופי פעולה מעצבן מאוד.

ידני מתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בעיקרון כן, מאחר והנסיעות שלי בעיקר במרכז חשבתי לעבור לאוטומט לשם שינוי. אבל אני מבינה שהידני עדיף?

לפני 43 דקות, yulianx כתב:

אופי פעולה מעצבן מאוד.

ידני מתאים?

בעיקרון כן, מאחר והנסיעות שלי בעיקר במרכז חשבתי לעבור לאוטומט לשם שינוי. אבל אני מבינה שהידני עדיף?

פורסם

אם כך אפשר לשקול את הסדרו סטוופאי 0.9, נוחה, ביצועים לא רעים, אך בפנים מרגישה זולה.

או רנו קליאו ידנית, מנוע דומה אך איכות חומרים עדיפה, בעיר הקליאו נוקשה יותר.

אם אוטומט, הייתי שוקל הונדה גאז, אמינה וחסכונית ומאוד מרווחת מאחור.

שברולט ספארק גם מרגישה טוב בבין עירוני עם מנוע שלא מרגיש חלש, רק כדאי לחפש רמות אבזור lt+ או ltz הבכירה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי.

צריך קצת יותר פרטים מאשר תקציב, כמה את נוסעת בשנה? לבד, עם עוד מישהו? יש קצת ידע לתחזק גם לבד? 

אני מנגד חושב שקקטוס\208 דיזל יכולות להתאים אם את נוסעת הרבה (ציינת בין עירוני, השאלה כמה זה בכמותי)

מוזמנת לקרוא את המדריך שלי לרכישת רכב משומש בחתימה, כדי להרחיב את הידע.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בתאריך 25.11.2022 בשעה 10:15, EliC25 כתב:

היי.

צריך קצת יותר פרטים מאשר תקציב, כמה את נוסעת בשנה? לבד, עם עוד מישהו? יש קצת ידע לתחזק גם לבד? 

אני מנגד חושב שקקטוס\208 דיזל יכולות להתאים אם את נוסעת הרבה (ציינת בין עירוני, השאלה כמה זה בכמותי)

מוזמנת לקרוא את המדריך שלי לרכישת רכב משומש בחתימה, כדי להרחיב את הידע.

אחרי הפסקה קצרה חוזרת לחיפושים קדחתניים לרכב אמין וחסכוני בדלק. עושה לא מעט בינעירוני בפקקים אבל גם בעליות של ירושלים. לרגע שקלתי מיצובישי ספייס סטאר אבל הבגאז קטן לי מדי (מדי פעם צריך להכיל אופני ילדים ושאר חפצים). 

נוסעת כ 15-20 אלף בשנה.  הייתה לי בעבר סקודה פאביה (ששימשה אותי מצוין), גם סיאט איביזה אופציה למרות שהיא פחות חסכונית בדלק. 

הומלץ לי על

- הונדה ג׳אז

-מאזדה 2 (נדיר למצוא?)

- סוזוקי בלנו

-קיה ריו

- מיצובישי אטראז׳

נוטה פחות לצרפתיות

אשמח לחוות דעת על דגמים שציינתי ואם יש עוד משהו רלוונטי אשמח לשמוע. 

פורסם

מזדה אופציה טובה וזריזה לצד אמינות טובה, אם כי לא מרווחת מאחור. מאוד מומלץ לעלות תקציב לכיוון 55-60 אלף, אז ניתן למצוא את רמת אבזור דינמיק מהדור החדש.

גאז תהיה חזכונית יותר ומרווחת, אך חלשה יותר ורועשת בעליות עקב גיר רציף.

פורסם

אם את בפקקים זה לא בין עירוני..

הפאביה והאיביזה זה אותו רכב, כך שלא ברור מאיפה הסקת את המסקנה שהאיביזה פחות חסכונית.

מצטרף להמלצה על המזדה

פורסם

בתאריך 5.12.2022 בשעה 20:06, EliC25 כתב:

אם את בפקקים זה לא בין עירוני..

הפאביה והאיביזה זה אותו רכב, כך שלא ברור מאיפה הסקת את המסקנה שהאיביזה פחות חסכונית.

מצטרף להמלצה על המזדה

תודה, מה לגבי קיה ריו ו סוזוקי בלנו? 

לגבי בינעירוני - לפעמים פקקים לפעמים העליות לירושלים.

פורסם

הבלנו חסכונית ומרווחת, דווקא בין כול היצע סוזוקי סוויפט ואיגניס המושב של הבחנו היה פחות נח.

יש מחלה במערכת ההגה, כרגע מתנהלת תביעה יצוגית.

תהיה רועשת יחסית בעליות עקב גיר רציף.

ריו בדור האחקון הגיעה ב2017, עם מנוע 1.4 ורמת אבזור גבוהה, או 1.6 בגירסת 4 דלתות בלבד ורמת אבזור נמוכה יותר.

הרכב מרווח, מנוע ה1.4 מסםק ביצועים סבירים ונחשב לאמין.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...