Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני אוטם מחדש מנוע של רכב שקניתי לאחרונה (מחליף מחזירי שמן, גומיות שסתומים, וכו...) כל החלק החיצוני של המנוע מלא רפש ושמן. מישהו יכול לתת לי המלצה למסיר שומנים טוב *וזול* (הרכב עלה לי 800 ש"ח - אני לא הולך להשקיע עליו) לחלקי מנוע?

הראש מנוע מאלומיניום, הבלוק מברזל יצוק.

ממחקר שעשיתי מצאתי פתרונות כמו: דיזל, בנזין, מסיר שומנים לתנורים, wd-40, לוקטייט 7840.

אני חשבתי לדלל מסיר שומנים לתנורים עם מים ועם מברשת לנקות, אבלי אני חושש שזה יכתים את האלומיניום.

למישהו יש המלצות?

תודה רבה.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 28 דקות, yairw כתב:

תודה על התגובה.  אני מודע לספריי מסיר שומנים. מה שאני רוצה לדעת האם מישהו התנסה עם חומרים יותר פשוטים (כמו דיזל או מסיר שומנים לתנורים) והם עבדו לו. יש לי כמה פחיות של ספריי ברקסים אבל הם נגמרים מהר ואני לא רוצה לבזבז אותם על זה.

תודה שוב.

פורסם
לפני 12 שעות, cpu כתב:

יש לי כמה פחיות של ספריי ברקסים אבל הם נגמרים מהר ואני לא רוצה לבזבז אותם על זה.

מבין ללבך.

אז תעשה עבודה מקדימה. נקה את כל מה שאתה רוצה עם בנזין או נפט (כן, שניהם עובדים), שפשף עם מברשת עדינה (מברשת שיניים במקומות פחות נגישים), תשאיר את החומר כמה דקות בלי לשטוף או לנגב אותו ואז ספריי ברקסים.

זה יגרום לך להשתמש בפחית אחת במקום ב5.

פורסם
  • אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 12 שעות, אורח לרגע כתב:

מבין ללבך.

אז תעשה עבודה מקדימה. נקה את כל מה שאתה רוצה עם בנזין או נפט (כן, שניהם עובדים), שפשף עם מברשת עדינה (מברשת שיניים במקומות פחות נגישים), תשאיר את החומר כמה דקות בלי לשטוף או לנגב אותו ואז ספריי ברקסים.

זה יגרום לך להשתמש בפחית אחת במקום ב5.

הבנתי תודה רבה. אני יתחיל לעבוד נראה איך יצא (:

לפני 5 שעות, zaf כתב:

תודה, ב - wd40 אני ישתמש לנקות את הפיח, אני ממילא מפרק את הראש להחליף את האטם, ראיתי ביוטיוב בחור שניקה

את ראש הבלוק עם סקוטץ' ו - wd40.

תודה שוב.

לפני 13 שעות, tribel כתב:

תודה אני ארכוש, מאוד זול ראיתי מוצר זהה של לוקטייט גם 18 ליטר ב - 390 ש"ח בראנד טולס.

פורסם

רוב מסירי השומנים מבוססים על סודה קאוסטית.

לדוג' מסיר שומנים של תנורים זה מים עם 5% סודה קאוסטית.

גרגרי סודה קאוסטית נמכרים סביב 30 שח לקילו אותם ניתן למהול בעדינות במים.

אבל בזהירות, זה חומר ממש חזק.

כמה חזק?

נשפך לי שמן מנוע ורציתי לנקות אותו עם סודה קאוסטית ומים.

זה פשוט אכל את הסוליה של הנעל! (נעלי עבודה)

אני לא בטוח שזה לא יכתים את האלומניום. נסה בעדינות בצד.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני 9 דקות, om2 כתב:

רוב מסירי השומנים מבוססים על סודה קאוסטית.

לדוג' מסיר שומנים של תנורים זה מים עם 5% סודה קאוסטית.

גרגרי סודה קאוסטית נמכרים סביב 30 שח לקילו אותם ניתן למהול בעדינות במים.

אבל בזהירות, זה חומר ממש חזק.

כמה חזק?

נשפך לי שמן מנוע ורציתי לנקות אותו עם סודה קאוסטית ומים.

זה פשוט אכל את הסוליה של הנעל! (נעלי עבודה)

אני לא בטוח שזה לא יכתים את האלומניום. נסה בעדינות בצד.

אני יתחיל בבנזין נראה איך יצא (: אני יכול לתעד את התהליך כשאני יתחיל לעבוד אם יש התעניינות.

תודה!

פורסם
לפני 2 דקות, cpu כתב:

אני יתחיל בבנזין נראה איך יצא 🙂 אני יכול לתעד את התהליך כשאני יתחיל לעבוד אם יש התעניינות.

תודה!

אל תעבוד עם בנזין או כל דבר כימי דליק אתה לא מבין איזה נזק זה עושה לך.

אחד ממסירי השומנים שפרסמתי הוא אורגני - אין בעיה לנשום אותו וגם לא ממש פוגע בגומי.

פורסם

אם אתה מפרק חלקים, שים אותם בפיילה עם סולר, תשפשף קצת עם מברשת ותן לזה לשכב בפנים קצת.

חובה מסיכה על הפנים וכפפות נורמאליות

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 16 שעות, cpu כתב:

wd40 אני ישתמש לנקות את הפיח

WD-40 זה מותג, יש להם מגוון חומרים. ה דגריזר שהפניתי אליו מיועד לניקוי המנוע, זה לא ה נוזל ה"כללי" שהפך לשם גנרי. (כמו שהיה זז-קל) 

image.png.099f55008c87906839e9f899501b0c06.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, tribel כתב:

אל תעבוד עם בנזין או כל דבר כימי דליק אתה לא מבין איזה נזק זה עושה לך.

אחד ממסירי השומנים שפרסמתי הוא אורגני - אין בעיה לנשום אותו וגם לא ממש פוגע בגומי.

תודה על התגובה, אני מודע לסכנות שיש לבנזין\דיזל על חלקי גומי, נשימה וכ'ו. אני אשתמש בחומרים הנ"ל רק על מתכות עם אמצעי הגנה נאותים. בכל אופן אני ירכוש את ה - d-2001 שבוע הבא נראה אם הוא שימושי.

לפני 18 שעות, shellcase כתב:

אם אתה מפרק חלקים, שים אותם בפיילה עם סולר, תשפשף קצת עם מברשת ותן לזה לשכב בפנים קצת.

חובה מסיכה על הפנים וכפפות נורמאליות

זה מה שאני יעשה תודה.

לפני 3 שעות, zaf כתב:

WD-40 זה מותג, יש להם מגוון חומרים. ה דגריזר שהפניתי אליו מיועד לניקוי המנוע, זה לא ה נוזל ה"כללי" שהפך לשם גנרי. (כמו שהיה זז-קל) 

image.png.099f55008c87906839e9f899501b0c06.png

אתה צודק אני התכוונתי ל - wd40 שכולנו מכירים. למרות שנכנסתי לקישור וראיתי שכתוב על הפחית דגריזר, הייתי

צריך להבהיר.

עריכה אחרונה על ידי cpu
איות
  • תוכן חדש...