Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והאם יש חובה חוקית למוסך להודיע לך מראש, לפני שאתה משלם על בדיקה, שאם אתה מביא חלק מבחוץ אז הם גובים תשלום נוסף?

אם כן, איזה גוף אחראי לאכיפה?

סיפור מלא

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

הזכרת לי שהתקשרתי לאחד המוסכים המורשים של קיה באשדוד, לקבל הצעת מחיר לטיפול רגיל. מוסר את פרטי הרכב. המזכירה אומרת לי "אני רואה שנתנו לך הצעה בשנה שעברה ולא עשית אצלינו את הטיפול. למה שאני אתאמץ בשבילך?". 🤯

אחרי שהרמתי את הלסת מהריצפה. אמרתי לה שאם יתנו הצעה תחרותית אטפל אצלם, ואם לא אז לא. היא אמרה שהם לא מנסים להתחרות במחיר אלא שאצלם השירות טוב יותר. 🤣🤣 האירוניה מתה מצחוק.

השארתי להם ביקורת בהתאם בגוגל. כמובן ששנה הבאה לא אטרח אפילו לפנות אליהם.

• מצחיק 13
  • מבאס 2
פורסם (נערך)

לא מפתיע אותי בכלל. בעבר רציתי להחליף צמיגים,  התקשרתי ל5 צמיגאים ו4 מהם התחכמו ולא רצו לתת הצעת מחיר בטלפון -הרי אם אגיע אקבל הצעה נכון, אז מדוע לא בטלפון. לא נותן מחיר לא קונה, ביי.

החמישי שפניתי אליו לקבלת הצעה , נתן הצעה מעולה והוסיף שלא אצטער אם אגיע אליו. הגעתי , קבלתי את 5 צמיגים  שהובטחו ,  כאשר החמישי היה בהפתעה בחינם. נראה שיש לרבים מבעלי העסקים משהו דפוק בהבנת עקרנות המסחר הקמעוני, לא יודע אם זה

ב די אן איי שלנו, אבל מבזבז הרבה פעמים המון זמן לחינם.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, A_lex כתב:

הזכרת לי שהתקשרתי לאחד המוסכים המורשים של קיה באשדוד, לקבל הצעת מחיר לטיפול רגיל. מוסר את פרטי הרכב. המזכירה אומרת לי "אני רואה שנתנו לך הצעה בשנה שעברה ולא עשית אצלינו את הטיפול. למה שאני אתאמץ בשבילך?". 🤯

אחרי שהרמתי את הלסת מהריצפה. אמרתי לה שאם יתנו הצעה תחרותית אטפל אצלם, ואם לא אז לא. היא אמרה שהם לא מנסים להתחרות במחיר אלא שאצלם השירות טוב יותר. 🤣🤣 האירוניה מתה מצחוק.

השארתי להם ביקורת בהתאם בגוגל. כמובן ששנה הבאה לא אטרח אפילו לפנות אליהם.

ולי הזכרת שביקשתי מהמוסך למעלה הצעת מחיר במייל

להח' נוזל קירור בלבד.

חוזרים אליי ומצטטים לי מחיר באיזור ה2000 ש"ח.

צחקתי וביקשתי שיפרטו לי מה זה כולל.

הם עונים "פלאגים, החלפת שמן מנוע, החלפת פילטר שמן מנוע, החלפת פילטר מזגן".

אז ענית "שמת לב שנתת לי הצעת מחיר לדברים שבכלל לא ביקשתי ומה שביקשתי בכלל לא מופיע".

-"אה סליחה, אנחנו הולכים לפי ק"מ".

• מצחיק 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 3 שעות, ד ו ד כתב:

החמישי שפניתי אליו לקבלת הצעה , נתן הצעה מעולה והוסיף שלא אצטער אם אגיע אליו. הגעתי , קבלתי את 5 צמיגים  שהובטחו ,  כאשר החמישי היה בהפתעה בחינם.

הופתעתי לטובה!

תוכל לסבר את אוזננו במי מדובר? ירבו כמותו בישראל!

משתדל לעזור

פורסם

מבחינתי בנ"א שלא נותן מחיר בטלפון ע"פ רוב זה בגלל שההצעה שלו לא משתלמת והוא יודע שכשכבר תגיע אליו הוא ימצא דרך איך לשכנע אותך..

מה עוד שאחרי שכבר שרפת יום עבודה תרצה לסיים עם זה באותו היום כבר..

אני אישית בדברים מוגדרים כמו צמיגים וכדו' בודק בגוגל קודם מה כיוון המחירים ואז מרים טלפון ל2-3 פנצ'ריות ומתקדם, מי שלא נותן מחיר בטלפון מבחינתי לא במשוואה בכלל...

• אהבתי 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 22 שעות, Coro כתב:

והאם יש חובה חוקית למוסך להודיע לך מראש, לפני שאתה משלם על בדיקה, שאם אתה מביא חלק מבחוץ אז הם גובים תשלום נוסף?

אם כן, איזה גוף אחראי לאכיפה?

א. לא רואה סיבה לבדיקה. לקוח רוצה להחליף חלק? נותנים הצעת מחיר בכתב ומחליפים אם יש אישור. בלי בדיקה.

ב. היו צריכים לתת לך הצעת מחיר על הבדיקה לפני שנעשתה.

ג. לפני שנגעו בכלל ברכב, היית צריך לברר על נושא החלפים. 90 ש"ח ולא מקובל? עוזבים.

ד. משרד התחבורה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...