Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת דרך 24 שעות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני רוצה להזמין ולהתקין לבד מצלמת דרך שתפעל לי כל הזמן גם בזמן נהיגה וגם בזמן שהאוטו כבוי, אצרף תמונה תגידו לי אם המצלמה הזאת תקינה לזה אם כן אז לאן אני אמור לחבר את חוטי החשמל בשביל שיעבוד קבוע, ואם לא איזה מצלמה כדאי לי להזמין אשמח לעזרה :)E6C7D062-1EA5-4D60-A49C-7B86F67ED385.thumb.png.c5b9b6da99c62802ea62cbf4e763d42e.png

פורסם

כן המצלמה מיועדת לצלם 24 שעות את החוטים תצטרך לחבר לפלוס קבוע שדולק גם שהרכב כבוי אתה בקלות מוציא פלוס מהתיבת נתיכים

פורסם (נערך)

מומלץ להתקין מצלמה שעובדת עם קבל (CAPACITOR) ולא עם סוללה, מאחר וסוללה אינה שורדת בימי הקיץ (מתנפחת ומשביתה את המצלמה).

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם
בתאריך 20.10.2022 בשעה 15:13, guya72 כתב:

מומלץ להתקין מצלמה שעובדת עם קבל (CAPACITOR) ולא עם סוללה, מאחר וסוללה אינה שורדת בימי הקיץ (מתנפחת ומשביתה את המצלמה).

את האמת הזמנתי אותה כבר, גם אם יחזיק לי חצי שנה שנה שווה את המחיר בכל זאת אליאקספרס… אחבר אותה לפיוז שיפעל גם בזמן שבאוטו כבוי וזהו, רק מקווה שהיא באמת לא תתחמם בזמן שהיא עובדת ככה 24/7

פורסם

אפשר קישור למצלמה הזאת?

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

• תוכן חדש...