Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 130 אלף חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לסיכום כל הפוסטים שלי מחפש רכב עד 130 אלף עדיפות קרוסאובר קצת גבוה, יכול לחרוג עוד 20ֶאלף גג.

חשוב משפחה 2 ילדים קטנים יכולה להצטופף מאחורה,2 כסאות תינוק, אין צורך בעגלה בתא מטען. נוסעים 12-15 אלף קילומטר בשנה לרוב פקקים של העיר. פעם בשבועיים נסיעה ארוכה לטבריה. וקצת מטיילים בארץ

פורסם

נראה לי שסיאט ארונה תתאים לכם בול. מרווחת לארבעה, תא מטען מכובד של 400 ליטר. אם אתה רוצה לחרוג טיפה בתקציב - ממליץ על מנוע 1.5.  סביב 137 על הכביש לצבע לבן עם גג שחור (בלי תוספת מטאלי). אם אתה מעדיף שלא לחרוג בתקציב, אז מנוע 1.0 גם מאוד מוצלח ויעלה סביב 129. בהצלחה. 

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
לפני 9 שעות, Bull-81 כתב:

נראה לי שסיאט ארונה תתאים לכם בול. מרווחת לארבעה, תא מטען מכובד של 400 ליטר. אם אתה רוצה לחרוג טיפה בתקציב - ממליץ על מנוע 1.5.  סביב 137 על הכביש לצבע לבן עם גג שחור (בלי תוספת מטאלי). אם אתה מעדיף שלא לחרוג בתקציב, אז מנוע 1.0 גם מאוד מוצלח ויעלה סביב 129. בהצלחה. 

אין מצב שאני עובר לסיאט השוק שלהם גרוע, למכירה עתידית. גיר dsg מנוע tsi לפי מה שבדקתי מנוע וגיר לא מתאימים לעיר לפקקים כל היום 

פורסם

אפשר לבדוק את  היאריס קרוס בעלת גיר רציף, תתן לך את הגבוה דאתה רוצה לצד האמינות.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הקורולה החדשה עם חריגה בתקציב, טוסון יד שניה אולי תתאים גם. לא יודע מה המחיר של קשקאי החדשה

עריכה אחרונה על ידי Michazzz

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 4 שעות, yulianx כתב:

אפשר לבדוק את  היאריס קרוס בעלת גיר רציף, תתן לך את הגבוה דאתה רוצה לצד האמינות.

אין. מלאי חצי שנה קדימה אני מאוד רוצה אותה

לפני 4 שעות, Moshe c כתב:

מאזדה cx3 

לפי המלאי אין צבעים אפור ושחור זה מה שנשאר במלאי והם לא מזמינים מלאי חדש עד שלא גומרים את הישן או שיש דגם צורה חדשה בדרך אין לדעת. וגם יש רמת גימור אחת נשארה מוזר שככה מתנהלת מאזדה 

פורסם
לפני 6 שעות, salih כתב:

אין. מלאי חצי שנה קדימה אני מאוד רוצה אותה

לפי המלאי אין צבעים אפור ושחור זה מה שנשאר במלאי והם לא מזמינים מלאי חדש עד שלא גומרים את הישן או שיש דגם צורה חדשה בדרך אין לדעת. וגם יש רמת גימור אחת נשארה מוזר שככה מתנהלת מאזדה 

מוזר, עד לפני מספר שבועות המצב היה שונה. תתקשר לסוכנות בנתניה ותבקש את מנהל האולם, אולי הוא יוכל לעזור. 

• תוכן חדש...