Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בפנצרייה שניסו לפתוח את הברגים של הצמיג ראו שיש בעיה באחד (מתוך ה4 שיש) עם ההברגה אבל הצליחו לפתוח אותו, הלכתי למוסך קרוב ושם הוא סידר לי את ההברגה מבלי להחליף את כל החלק.. מה שכן הבורג שהוא שם נראה קצת שונה מהשאר (כנראה סוג אחר ולא יכל לשים את אותו סוג של השאר) - במוסך אמר לי שזה אותו ראש ושזה בסדר וגם בפנצריה אמרו שזה בסדר ופשוט במקרה של פנצר להכניס את אותו הבורג לאותו המקום שהיה כי לשם יתאים.. 

ובלי קשר בדקתי בעוד מוסך כדי לוודא וגם אמרו שזה בסדר..

אז שאלה אם זה באמת בסדר שזה ככה?

ובלי קשר שמתי לב שגם בגלגל אחר בורג אחד נראה שונה מהשלוש האחרים.  

9310569B-F513-4211-A619-3256691A6CFD.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Barak558855
פורסם

לא רואה שום בעיה.

גם קיבלת תשובה בשני בעלי מקצוע בתחום.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, המהיר הזהיר כתב:

בסדר גמור.

הוא שם את הבורג שהיה לו

תודה רבה!

אחרי שהיתי במוסך ושמו את הבורג הזה,

ביקשתי מהפנצריה שינסו לשים לי בורג שדומה לשאר אבל ראו שהוא פחות מתאים כנראה מבחינת ההברגה אולי סוג אחר לעומת מה ששמו לי במוסך אז נשארתי איתו.
אז נראה שזה בסדר נכון?

לפני 19 דקות, vladclar כתב:

לא רואה שום בעיה.

גם קיבלת תשובה בשני בעלי מקצוע בתחום.

תודה רבה!!

עריכה אחרונה על ידי Barak558855
  • תוכן חדש...