Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 130,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מחפש רכב חדש

מצד אחד אני התחלתי לעבוד בוקר בלבד 8-17 עומד המון בפקקים נסיעה של 10 קילומטר שעה כל בוקר. בסופ״שים אוהב לטייל בארץ.

אני רוצה חסכוני, ומצד שני אמין לא בא לי לסטות מיונדאי,קיה,טיוטה. 

אין לי בעיה בכלל לחסוך ולהביא רכב מיני אבל יש לי תאומים בני 3 לא צריך מקום לעגלה רק ל2ֶכסאות מאחורה שלא יהיה ממש צפוף. 

חשבתי מצד אחד לחסוך לקחת פיקנטו מאובזרת וצחקו עלי, חשבתי סטוניק מאובזרת אומרים לא מספיק חסכונית, i20 לא בא לי ממש , יונדאי וניו ממש מכוערת ומיושנת, טיוטה יאריס היברידית הבנתי שאין מלאי , קרוס יאריס היברידת קרצה לי ובא לי לחרוג אומרים לי משעממת מידי.. אשמח ליעוץ ועזרה! יש לציין שאני יודע מה זה רכב מיני היה לי חודש ספייס מיצובישי תכלס לא סבלתי עם 2 כסאות תינוק מאחורה. 

פזלתי לאופל קורסה הדגם המפואר אבל אני חושש לחזור לצמפיון. יש מישהו שיכול לכוון אותי? 

פורסם

אין שום קשר בין אופל לצ'מפיון. קורסה מגיע עם מנוע 1.2 וגיר אוטומטי זהים לפיג'ו/ סיטרואן.

פיקנטו עכשיו עם גיר רובוטי לא נעים לתפעול, גם יונדאי I10.

רכב אמין בתקציב שלכם - מאזדה CX3. פנים הרכב איכותי יותר מאשר בטויוטה יאריס קרוס, אבל זה לא רכב היברידי אלא 1.5 בנזין.  הרכב בנוי על בסיס מאזדה 2.

בגאז' קטן, אבל רשמת שאין צורך להכניס עגלה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם כי ה cx3 מרווחת יותר מהמזדה 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מרווחת יותר, נוחה יותר, נסיעה שקטה יותר. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

משעממת זה סובייקטיבי. ברמת המחיר הזו לדעתי לא משעממת ולא נראית מיושנת. דווקא איכותית יחסית למתחרות. צריכת דלק לא מהמשופרות כי לא מדובר במנוע טורבו אבל מצד שני מרוויחים אמינות. ישיבה מעט גבוהה. 

מומלץ לערוך נסיעת מבחן

פורסם

מועדים לשמחה,

חשמלי בא בחשבון?

אם כן, יש לך את הג'ילי 350 אבל תצטרך למתוח את התקציב קצת.

אחרת, היאריס קרוס רכב מעולה ומבחינת בטיחות יש בו כמעט הכל.

אופציות נוספות זה קורולה היבריד, יונדאי קונה וכדו'.

רכב משעמם זה עיניין של טעם אישי..

אחד ירצה מסך ענק, השני ריפודים בהירים, השלישי יעניין אותו בכלל הסאונד.

תראה סרטונים על היאריס קרוס או כל רכב אחר שאתה חושב עליו ותקבל כיוון

בהצלחה

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
בתאריך 9.10.2022 בשעה 20:51, salih כתב:

שלום מחפש רכב חדש

מצד אחד אני התחלתי לעבוד בוקר בלבד 8-17 

רק אני לא הבנתי? 

• אהבתי 1
פורסם

עזוב מה אחרים אומרים - בסוף אתה תהיה זה שינהג ברכב.

יש לך ניסיון עם רכבים? במידה ולא - העצה הכי טובה היא שתלך לאולמות תצוגה תתרשם מהרכבים, ותגיע אפילו עם הכיסאות/ילדים ותבדוק פיזית שהכל נכנס. 

קבע גם נסיעות מבחן וככה תדע הכי טוב אם הרכב מתאים לך או לא (ואפילו שאמרו שרכב מסויים משעמם - אם אחרי נסיעת מבחן הוא מתאים לך, אז זה לא ישנה אם הוא משעמם או לא).

בהצלחה

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 9.10.2022 בשעה 20:51, salih כתב:

..עומד המון בפקקים נסיעה של 10 קילומטר שעה כל בוקר. 

...חסכוני ואמין...

החסכון ברמת הנסועה הזו פחות קריטי.   רכב עם גיר רובוטי לא מומלץ לנסיעה בפקקים.

אמינות, גם חשובה.  

מי נשאר ?    מאזדה CX3   בבדידות זוהרת.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תוכן חדש...