Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגד מהירויות speed resistor

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה. 

לאחרונה הפיאט שלי אם שמים לה מזגן על 4 ואז יורדים ל3 2 1,הוא מפסיק לפעול לפעמים חוזר. 

התעסקתי קצת עם הנגד שימנתי אותו פה ושם ובינתיים הוא עובד עד שהוא אוכל ג'וקים. 

הזמנתי מחבר חדש עם חוטים, עכשיו ראיתי חברה שמחברים את החוטים החדשים עם שוקולד. 

מומלץ או שלא לעשות חיים קלים ולנסות להלחים? 

פורסם
לפני 47 דקות, נתי 99 כתב:

היי חברה. 

לאחרונה הפיאט שלי אם שמים לה מזגן על 4 ואז יורדים ל3 2 1,הוא מפסיק לפעול לפעמים חוזר. 

אם תחבר כמו שצריך "שוקולד" אמור להספיק

הלחמה יכולה להתחמצן עם הזמן ואם אין מגע פיזי טוב בין החוטים תתפתח התנגדות שתוביל להתחממות ונפילת מתח ואז שוב מהירות המאוורר תרד

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, נתי 99 כתב:

היי חברה. 

זו טעות לשמן את נגד המהירויות מכיוון שלא קיימים במעגל רכיבים מכניים. עם איזה חומר שימנת את המעגל ?

האם המחברים אצלך תקינים ? תעלה תמונה.

עדיף להלחים את החוטים וגם לשים בידוד מתכווץ.

לפני שעתיים, nit_zan כתב:

הלחמה יכולה להתחמצן עם הזמן ואם אין מגע פיזי טוב בין החוטים תתפתח התנגדות שתוביל להתחממות ונפילת מתח ואז שוב מהירות המאוורר תרד

ההלחמה לא תתחמצן במידה ומשתמשים בבדיל סטנדרטי (לא של עליאקספרס) ולאחר מכן מבודדים בעזרת בידוד מתכווץ ועדיף בידוד מתכווץ עם דבק אשר הופך את החיבור עמיד ללחות.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...