Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

SUV עם הילוך כוח שאני מתכוון לבנות בהדרגה ליכולות שטח. אמנם מתכוון לעשות רק שטח קל/בינוני.

הרכב לא יסע המון, אולי 10K בשנה, הרוב בכביש אומנם אבל אחת לשבוע כל שבוע בשטח בינוני לפעמים יותר (אני גר בסביבה כפרית).

אם לא הייתי חושש ממרחקי בלימה ארוכים בכביש רטוב הייתי הולך על שטח מלא, MT אבל לא הגיוני. בלית ברירה מחפש פשרה 50/50 או פרופורציה אחרת במסגרת AT. 

דרישות:

• יכולת שטח סבירה+ בלי חוסר בטיחות בכביש (נכנסים לחורף).
  • אמינות מבחינת פנצ'רים
  • שיחזיק מעמד כמו צמיג נורמלי 4 שנים
  • שלא אצטרך לקחת משכנתא, אבל מבין שאיכות עולה כסף. עוד 200 ש"ח לצמיג ל-4 שנים זה 16 ש"ח לחודש. 

פחות מודאג מדברים כגון רעש ונוחות, הרכב נוח מאוד גם כך ואף פעם לא שמתי לב לתרומה של צמיג לנוחות (רעש כן). 

אגב אני שוקל להעלות קוטר מ-17 ל-19 אבל זה לשרשור אחר. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
בתאריך 26.9.2022 בשעה 11:31, Tom_22 כתב:

ישנה מידה נוספת ב-17 אינץ' 235/65R17 שאמורה להיות חוקית ותציע מבחר טוב יותר של צמיגי שטח.

תודה, רעיון טוב.

לא, לא קניתי. היתה הזדמנות לקנות אחד במצב נדיר, אבל בעל הרכב התחרט לבינתיים. יש אחר על הכוונת אבל מצבו פחות טוב, וחזרתי לחפש טרופר. (אני מודע שלרוב האנשים אין קשר בין השניים, אבל זה לא לגמרי לא רציונלי).

בכל אופן גזרתי ושמרתי.  

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...