Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברה,

מנסה לעזור לחבר שרוצה לקנות קבריולט אספנות. הדבר הכי חשוב הוא כמובן סטייל ומראה חיצוני (ופנימי), כי לשם כך נקנה הרכב. התקציב הוא עד איזור ה- 70 אלף לרכב תקין במצב נסיעה.

שיקולים חשובים נוספים הם עלויות אחזקה וחלפים כמה שיותר זמינים (גם מחו"ל זה בסדר), מזגן, מערכות בטיחות כמה שפחות לא מתקדמות 😉 ורצוי שלא תיהיה עגלה.

לגבי כמה הרכב ייסע וכו', זה הולך להיות רכב שני, אבל אין לי תשובה לזה כרגע. מניח שהוא יעשה את השיקול הזה בהתאם לרכב שימצא ולחוויית הנהיגה בו.

כרגע אופציה שאנחנו חושבים עליה זה אלפא ספיידר. אשמח להצעות מעניינות נוספות.

תודה מראש לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי motek
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם

מותק, שברולט קורבט C4 מאמצע/סוף שנות השמונים צריכה להכנס בערך בתקציב ותענה על ההגדרות שנתת.

• אהבתי 1

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

תודה. מחיפוש קטן שעשיתי נראה לי שיהיה קשה למצוא בתקציב קורבט קבריולט.. לרכבים תקינים המחירים הרבה יותר גבוהים. אבל נמשיך לשים עין, בהחלט אופציה מעניינת.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם

כנס ל״פורום אספנות״ בפייסבוק, זה רכב נפוץ, קבוצה גדולה של בעלי רכבים, יש המון פרסומים של הרכב וזה המחיר שם לאקזמפלר מאמצע שנות השמונים.

ביד 2 סיכוי קטן יותר, שם מנסים לדוג פראיירים…בפורום אנשים יודעים את הערך האמיתי.

בהצלחה בכל מקרה

• אהבתי 1

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...