Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

אני הולך לראות יונדאי i10 מנוע 1200 עם קמ נמוך שנת 14.

יש תיעוד מלא של ההיסטוריה של הרכב מלבד שנתיים ראשונות ,הטיפול הראשון בוצע ב20 אלף ק"מ לאחר שנתיים שהרכב על הכביש.

מאז יש היסטוריה עקבית.

גם בהיסטוריה אין שום דבר מדאיג שיכול לגרום לי לחשוב שנגרם נזק לרכב מחוסר הטיפול.

מה דעתם,כדאי להיכנס לזה? 

העניין די מרתיע אותי.

במידה ואני רוכש,האם יש משהו מיוחד שכדאי לעשות ברכב אולי פירוק אגן וניקוי?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מכיוון שעברו כבר 5 שנים מאז האירוע הטראומטי ניתן להניח שהאירוע לא עשה השפעה דרמטית על אמינות המנוע.

• אהבתי 1

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

כפי שנכתב, עבר הרבה זמן מאז הדילוג על טיפולים ונראה שהכל תקין. מציע להכניס את הרכב למוסך יונדאי לבדיקה ובזאת לסגור את הסיפור. גילוי נאות, עזרתי לבן משפחה לקנות רכב יד 1  כשהגענו לראות את המכונית עברו שנתיים ללא טיפול מאז הטיפול הראשון . בוצעה בדיקה ובהתאם להמלצה הרכב נקנה ומשרת כבר 10 שנים.

במקרה שלך יש לך את כל ההיסטוריה , אילו הייתה בעיה היית רואה רישום , כנראה שבאמת הכל בסדר.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

לפני שעתיים, ArikC כתב:

הטיפול הראשון בוצע ב20 אלף ק"מ לאחר שנתיים שהרכב על הכביש.

לא בעייתי במיוחד. תבדק האם פקק מילוי שמן מצידו הפנימי, נקי. 

לא טוב:

Screenshot_20220901-214452_(1).thumb.png.31f0b3c578a37c3b7022377cc822a1b2.png

טוב:

Screenshot_20220901-214533_(1).thumb.png.107c8b9a192cb2efeb09437aa34e02b6.png

פורסם

גם אני נתקלתי ברכב כזה, שלא טופל משך השנה-שנתיים הראשונות (ועשה 30 אלף קמ) ואז טופל לכאורה כמו שצריך. לא ברור איזה סוג של תובנה/הארה שמימית נחתה על אותם אנשים אחרי שנה שלאחריה הבינו שצריך לטפל ברכב, אבל אני פסלתי אותו. לא בטוח שצדקתי, אבל במסגרת הפשרות שעשיתי, טיפולים לא היה חלק מהן.

פורסם
בתאריך 1.9.2022 בשעה 21:47, Buki כתב:

לא בעייתי במיוחד. תבדק האם פקק מילוי שמן מצידו הפנימי, נקי. 

לא טוב:

Screenshot_20220901-214452_(1).thumb.png.31f0b3c578a37c3b7022377cc822a1b2.png

טוב:

Screenshot_20220901-214533_(1).thumb.png.107c8b9a192cb2efeb09437aa34e02b6.png

הופך לא טוב לטוב :)

image.png

פורסם
לפני 18 דקות, Boltik כתב:

הופך לא טוב לטוב

תשמע.

אני רואה פה בכל בדיקת קניה שניה שמעלים אנשים הערה "חוסר שמן".

אישית אני לא מבין, איך בן אדם שמעמיד את האוטו שלו למכירה לא דואג לפני כן לבדוק שמן ולהשלים אם חסר, שלא ירשמו את ההערה הזו. זה דבר כל כך בסיסי...

אז לנקות את שכבת הבוצה מהפקק? סיכוי נמוך ביותר שמוכר פרטי יידע שזה סימן להזנחה בטיפולים וינקה את זה בשביל לטייח...

פורסם

זאת הבעיה של מוכרים רכבים ישנים יחסית - יותר זול לא לטפל ברכב ולהוריד במחיר. כל כניסה למוסך הופכת לפרויקט כלכלי.

פורסם

אגב הפקק המלוכלך צולם ברכב עם 27 אלף ק"מ, הנקי ברכב עם 120-130 אלף ק"מ. 

שניהם אותו מנוע 1.2 של יונדאי/קיה.

• תוכן חדש...