Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש רשיון נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אנשים,

אחרי תקופה של 3 שנים רשיון או גיל 21 אם אני לא טועה מקבלים מכתב זימון לעשות קורס נהיגה באחד מהמכונים בארץ..

קיבלתי מכתב כזה לפני שנה וחצי בערך (הייתי בצבא ופשוט שכחתי מזה) ולא עשיתי את הקורס.

האם לא יחדשו לי את הרשיון ב2007 כשיפוג תוקפו?

אם אני עושה את הקורס כיום האם זה תופס מבחינת משרד הרישוי?

יניב

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

הקורס עולה משהו כמו 140 ש"ח אם אני לא טועה ושם אתה בעצם מרענן את התיאורייה שעשית כשלמדת נהיגה...

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

אם אתה בצבא, וקצין הרכב שלך (להלן - נגד, עמוק בקבע) הוא בן אדם שאפשר לדבר איתו, כדאי לנסות ולעשות את קורס הנהיגה המונעת דרך צה"ל. קורס צה"לי תקף גם עבור הרישיון האזרחי.

זה גם לא יעלה לך דבר, גם יעביר יופי את הזמן בבסיס והכי חשוב - הוא הרבה יותר קליל מהקורס האזרחי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הקורס הוא לימוד תיאוריה (לא לרמה בסיסית לגמריי) כללי מאד.

אין מבחן בסוף, אלא רק לאלה שהגיעו לקורס בשל צבירת נקודות.

פורסם

הקורס עולה 151 ש"ח, פשוט תתקשר לטלפון שלהם (בת"א רחוב הזרם 10) ויקבעו לך מועד חדש, אני קבעתי השבוע ל 20/6 כי גם אני צריך , ולא הגעתי :)

בכל אופן, זה 3 מפגשים, 17:15 עד 21:00 , חפירות עצבניות בשכל. וזהו.

• תוכן חדש...