Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקטע שזה לא כזה חוסך.

טיסה ב-6-7 בבוקר אומר שצריך להיות מוקדם בשדה, במקום לחזור בטיסת ערב או טיסת לילה, צריך לשלם על עוד לילה במלון בשביל כלום, לקום מוקדם ולהיות ער לפנות בוקר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נראה לך שאנשים כאלה משלמים עוד לילה במלון?

ישנים ברכב השכור בחניון שדה התעופה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 25 דקות, dorsht כתב:

זול גם כי זה לא השדה הראשי במילאנו, הוא מרוחק כמה עשרות קילומטרים מהעיר ובנוסף השעות של הטיסות שורפות לך את כל היום הראשון ואת היום האחרון.

זה מה שאני שונא ברוב טיסות הלואו קוסט.

לא הכל ככה.
סגרתי לפני חודשיים טיסה לבודפשט בתקופת הכריסמס חמישי עד שני כולל 2 מזוודות (כי חורף) ובחירת מקום, 1000 שקל לזוג עם טיסות סבבה לגמרי (המראה מנתב"ג 10 בבוקר, המראה חזור 4 בצהריים). לשם השוואה המחיר עכשיו עומד על מעל 500 יורו לאדם באותן טיסות.
רק צריך לסגור מספיק זמן מראש והמחירים מצוינים.
מי שמחפש את הדילים של הרגע האחרון שיקח בחשבון שהוא יכול לשלם גם יותר.

פורסם
לפני 6 דקות, eladns כתב:

רכב שכור?

מה אנחנו עומר אדם?

או רכב נטוש/צפרדע שבדיוק רוקנו אותה/ספסל בפארק.

לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

לא הכל ככה.
סגרתי לפני חודשיים טיסה לבודפשט בתקופת הכריסמס חמישי עד שני כולל 2 מזוודות (כי חורף) ובחירת מקום, 1000 שקל לזוג עם טיסות סבבה לגמרי (המראה מנתב"ג 10 בבוקר, המראה חזור 4 בצהריים). לשם השוואה המחיר עכשיו עומד על מעל 500 יורו לאדם באותן טיסות.

עניין של מזל. לפעמים תסגור מראש בזול ולפעמים תסגור שבוע לפני במחיר פצצה.

יצא לי כבר לטוס לאיטליה באחלה שעות בביזנס הלוך חזור ב 120 דולר.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 31 דקות, dorsht כתב:

זול גם כי זה לא השדה הראשי במילאנו, הוא מרוחק כמה עשרות קילומטרים מהעיר ובנוסף השעות של הטיסות שורפות לך את כל היום הראשון ואת היום האחרון.

זה מה שאני שונא ברוב טיסות הלואו קוסט.

למען ההגינות, ברגמו זה מילאנו בערך כמו שלוד זה תל אביב.

לגבי אלעל - לא נתקלתי בבעיות עם השירות או התחזוקה שלהם (למעט זה שהדיילות בד"כ לבשו שטיח כדי לא לעצבן את הדתיים), אבל מה שתמיד הפריע לי אצלם זה הקבצנות של ה'כסף קטן שינוי גדול' - במיוחד בניסוח האנגלי של הכריזה. אולי בשנות התשעים היה להם פטנט על זה, אבל היום הרבה חברות מריצות קמפיין דומה ועם הרבה פחות טקס בישבן. כאילו שלתייר הממוצע מעניין את הביצה השמאלית שזה בשיתוף עם על"ה, אלו"ט ועוד איזשהן עמותות שאף אחד לא מכיר... בין זה לבין 'ארץ נהדרת' במסכים הקטנים, אני כבר מעדיף לטוס בקרון הבקר של ריאנאייר.

בעניין מחירי הכרטיסים - בשנות המגפה שילמנו גרושים, עכשיו מישהו צריך לפצות את חברות התעופה על התקופה הזאת. הגיוני בסה"כ, אם לוקחים בחשבון את כל העובדים (כולל טייסים) שפוטרו ולא רצו לחזור + כל המקרו ברקע.

פורסם
לפני 36 דקות, יובל .מ. כתב:

לא הכל ככה.

גם 4 אחה"צ שעה תקועה יחסית להמריא מיעד אירופאי קרוב בעיניי. לפחות לא תקועה מבחינת שעות שינה, אבל עדיין היום האחרון די מבוזבז (וגם הראשון חצי מבוזבז).

אני מעדיף להמריא בסביבות 8-10 בערב, תוריד הפרש של שעה במקרה של בודפשט ובהנחה שהטיסה יצאה בזמן, אתה נוחת בארץ בסביבות 12-1 בלילה. עדיין אפשר לעבוד ביום למחרת (אולי להתחיל מאוחר), אבל את היום האחרון אפשר לנצל גם כן.

(הכותב נחת ב-4 לפנות בוקר בטיסה מאירופה והתחיל לעבוד בסביבות 10 באותו יום אחרי כמה שעות שינה)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

בסוף חברת תעופה צריכה גם התמדה. שנות הקורונה הללו עשו נזק גדול לא רק בכך שנעלמו ההכנסות, אלא בכך שהווצאות לא קטנו באותה פרופורציה. החברות הגדולות משלמות הרבה כסף על סלוטים, תחזוקה, רכישות/חכירות, על הוצאות נלוות כמו עובדים וכו'. יש חברות גדולות שמנסות למשל לחסוך בשירות הלקוחות בכך שהוא בגדול לא מתפקד אצלן (אל-על) ויש חברות שאצלן שירות הלקוחות הוא ה-SIGNATURE ולכן הן חוסכות במקומות אחרים. בסוף, רוב הלקוחות בעולם מעדיפים כרטיס זול מאשר נוחות/איכות/זמן טיסה קצר/שעת טיסה נוחה וכו' ולכן חברות הלואו קוסט משגשגות. זה שפה בפורום מעדיפים לשלם אקסטרה 500 שקלים על כרטיס בשביל לשבת בנוחות זה לגיטימי, אבל זה לא מייצג את רוב האוכלוסייה בעולם. רוב האוכלוסיה מוכנה לטוס בקופסת טונה פוסידון עם כנפיים, בתנאי שזה יהיה בטיחותי כמו תעופה מודרנית וכמה שיותר זול. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, dorsht כתב:

גם 4 אחה"צ שעה תקועה יחסית להמריא מיעד אירופאי קרוב בעיניי. לפחות לא תקועה מבחינת שעות שינה, אבל עדיין היום האחרון די מבוזבז (וגם הראשון חצי מבוזבז).

אני מעדיף להמריא בסביבות 8-10 בערב, תוריד הפרש של שעה במקרה של בודפשט ובהנחה שהטיסה יצאה בזמן, אתה נוחת בארץ בסביבות 12-1 בלילה. עדיין אפשר לעבוד ביום למחרת (אולי להתחיל מאוחר), אבל את היום האחרון אפשר לנצל גם כן.

(הכותב נחת ב-4 לפנות בוקר בטיסה מאירופה והתחיל לעבוד בסביבות 10 באותו יום אחרי כמה שעות שינה)

זה כבר עניין של העדפה אישית, אבל לפחות זאת לא שעה תקועה שמכריחה אותך לשלם סתם על לילה ולצאת ב-10 מהמלון.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 13 דקות, dorsht כתב:

תלוי מה מטרת הנסיעה ומה יש לך לעשות.

הכי מעצבן זה לקום מוקדם מאוד, לטוס ולהגיע לשיא הפקקים פה.

פורסם

האמת שבתור הייטר של אלעל, אני מרגיש שהם קצת השתדרגו בשנים האחרונות. יש להם כרטיסים במחירים סבירים למדי לגיחות קצרות לאירופה, לפעמים יותר זולים מכל דבר אחר, השירות בשדה וגם בטיסות בסדר גמור. טסנו איתם לספרד לפני איזה כמה חודשים והיה סבבה לגמרי, חוץ מהתור הענק בשדה פה, שהוא יותר קשור כנראה לניהול פה ולזה שהכל ידני.

וכן, ניקו צודק. הרוב רוצים לטוס בזול ומוכנים לוותר בשביל זה על דברים אחרים, כולל זמן, בטח ליעדים קרובים. אישית אני רוצה נוחות בסיסית בטיסה מבחינה ההושבה, מזגן עובד, שקט ובטחון מינימלי שהטיסה תצא בזמן, לפחות בהלוך, ודי זהו. לא חסרות לי עגלות עם משקאות או תפריט ארוחות שהגישו פעם בטיסות ארוכות ואולי לא קיים היום.   

לפני 17 דקות, dorsht כתב:

עניין של העדפה וכנראה גם גיל. אם יש לך כח לצאת מהמלון בבוקר ולהסתובב עד 7-8 בערב בלי שיהיה לך איפה לנוח חוץ מבתי קפה או מסעדות זה אחלה. אני אישית כבר מעדיף לא לספור את היום האחרון, לטוס יותר מוקדם ולא להגיע גמור מעייפות לשדה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

חברים, מפרסם כאן את הדיל שנראה לי הכי רלוונטי. הוא מופיע בעוד מקומות גם בזול יותר אבל לא מפרטים שם לגבי שינוי או ביטול. בטוח שזה קיים אבל עצם זה שצריך לנבור ולחפש או אולי זה יישלח יחד בפרטי הכרטיס לאחר ההזמנה קצת מטריד אותי. לפני שאני סוגר, ובהנחה שאני יודע שזה יקר יותר בכמה עשרות דולרים -יש סיבה לא ללכת כל זה?

זה בין הכרטיסים היחידים שהתאים לתנאים המחייבים שלנו:

*הכי קרוב שאפשר ל 3 שבועות טיול אך לא יותר מכך.

*יציאה החל מ 4.1.23.

*חזרה לפני 5.2.23.

*קונקשן של מקס' 4 שעות

*טיסות בימי ראשון-רביעי בלבד

*מחיר, הקצבנו מקס' 750 דולר אבל לא נראה שלא כל כך הצליח.

Screenshot_20220828-160132.jpg

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
לפני 36 דקות, יבגניפ כתב:

עניין של העדפה וכנראה גם גיל. אם יש לך כח לצאת מהמלון בבוקר ולהסתובב עד 7-8 בערב בלי שיהיה לך איפה לנוח חוץ מבתי קפה או מסעדות זה אחלה. אני אישית כבר מעדיף לא לספור את היום האחרון, לטוס יותר מוקדם ולא להגיע גמור מעייפות לשדה

יכול להיות עניין של גיל, אולי לא. אולי השקפה מהבית?

גם ההורים שלי (שמתקרבים ל-60) מעדיפים ככה.

לפעמים גם אפשר להשאיר את החדר עד שעה מאוחרת תמורת תשלום (או בחינם אם הם רוצים להיות נחמדים לפעמים).

לפני 55 דקות, ניקו פ. כתב:

בסוף חברת תעופה צריכה גם התמדה. שנות הקורונה הללו עשו נזק גדול לא רק בכך שנעלמו ההכנסות, אלא בכך שהווצאות לא קטנו באותה פרופורציה. החברות הגדולות משלמות הרבה כסף על סלוטים, תחזוקה, רכישות/חכירות, על הוצאות נלוות כמו עובדים וכו'. יש חברות גדולות שמנסות למשל לחסוך בשירות הלקוחות בכך שהוא בגדול לא מתפקד אצלן (אל-על) ויש חברות שאצלן שירות הלקוחות הוא ה-SIGNATURE ולכן הן חוסכות במקומות אחרים. בסוף, רוב הלקוחות בעולם מעדיפים כרטיס זול מאשר נוחות/איכות/זמן טיסה קצר/שעת טיסה נוחה וכו' ולכן חברות הלואו קוסט משגשגות. זה שפה בפורום מעדיפים לשלם אקסטרה 500 שקלים על כרטיס בשביל לשבת בנוחות זה לגיטימי, אבל זה לא מייצג את רוב האוכלוסייה בעולם. רוב האוכלוסיה מוכנה לטוס בקופסת טונה פוסידון עם כנפיים, בתנאי שזה יהיה בטיחותי כמו תעופה מודרנית וכמה שיותר זול. 

זה גם תלוי באורך הטיסה.

בשביל טיסה לרומניה או הונגריה בעיניי, אפשר "להתכלב".

אם אני טס עכשיו למזרח או לארה"ב\קנדה, אני גם אשלם את ה-100$ הנוספים לכיוון לטובת מושב מועדף.

לפני 38 דקות, יבגניפ כתב:

האמת שבתור הייטר של אלעל, אני מרגיש שהם קצת השתדרגו בשנים האחרונות. יש להם כרטיסים במחירים סבירים למדי לגיחות קצרות לאירופה, לפעמים יותר זולים מכל דבר אחר, השירות בשדה וגם בטיסות בסדר גמור. טסנו איתם לספרד לפני איזה כמה חודשים והיה סבבה לגמרי, חוץ מהתור הענק בשדה פה, שהוא יותר קשור כנראה לניהול פה ולזה שהכל ידני.

יש להם גם יתרון על פניי רוב המפעילים האירופאיים - ביזנס אמיתי להבדיל מרוב החברות שמגיעות מאירופה.

רק לבריטיש, טאפ, איבריה, וירג'ין אטלנטיק ולאייר פראנס (לאחרונה כשהתחילו להגיע עם רחבי גוף) יש ביזנס אמיתי.

לשאר אין.

ונראה לי שלקבל 787 על טיסה לאירופה זה בונוס נחמד על הדרך.

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, Muzic4Ever כתב:

חברים, מפרסם כאן את הדיל שנראה לי הכי רלוונטי. הוא מופיע בעוד מקומות גם בזול יותר אבל לא מפרטים שם לגבי שינוי או ביטול. בטוח שזה קיים אבל עצם זה שצריך לנבור ולחפש או אולי זה יישלח יחד בפרטי הכרטיס לאחר ההזמנה קצת מטריד אותי. לפני שאני סוגר, ובהנחה שאני יודע שזה יקר יותר בכמה עשרות דולרים -יש סיבה לא ללכת כל זה?

זה בין הכרטיסים היחידים שהתאים לתנאים המחייבים שלנו:

*הכי קרוב שאפשר ל 3 שבועות טיול אך לא יותר מכך.

*יציאה החל מ 4.1.23.

*חזרה לפני 5.2.23.

*קונקשן של מקס' 4 שעות

*טיסות בימי ראשון-רביעי בלבד

*מחיר, הקצבנו מקס' 750 דולר אבל לא נראה שלא כל כך הצליח.

Screenshot_20220828-160132.jpg

יש גם ביותר זול, תלוי תאריך וגמישות שלך

https://www.il.kayak.com/flights/TLV-HKT/2023-01-23/2023-02-07?sort=bestflight_a

הטיסות גם בטריפל 7 -300ER שהוא אחד המטוסים היותר נוחים שיש לבואינג להציע. אני לא יודע אם באמירויות התצורה היא כמו של Al-nippon שאני טסתי איתם מלונדון לטוקיו וחזרה, אבל זה מטוס מרווח בקטע מפגר. עד היום זו חווית הטיסה הכי מוצלחת שלי, לא רק, אבל גם בגלל הנוחות במטוס. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...