Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,נכנסו בי והציעו לי ביטוח של הפוגע 10 אלף על האוטו לאנסר אוטומט 2008
זה נס במחיר לדעתי כי האוטו שווה 5,אמכור את החלקים שלו ומאמין שאגיע ל15 אלף ואוסיף קצת
עכשיו אני לא יודע איזה רכב לקנות,אני אוהב רכבים יפנים משנת 2000-2008
מחפש משהו אמין אבל לא חלש כמו הלאנסר שלי שיש לו גפם ורק 98 כוחות סוס לפני הורדה,מחפש רכב שאפשר יהיה להתקין עליו מערכת גפם והוא עדיין יהיה חזק
רכב ספורטיבי יחסית,אני לא מוצא רכבים מעניינים חוץ מקורולות וסוברויים בינתיים אני חושב על אימפרזה

פורסם

אמפרזה זה רעיון מצויין . המנועים מותאמים לגז ללא משמנת. אפשר גם b4.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

קודם ברגע שהביטוח משלם לך 10000₪ על הרכב הוא הולך אליו, לא נשאר אצלך למכור חלקים.

בגדול מאזדה 3 חיה טוב עם גפ"מ ויש לא מעט רכבים בשוק

פורסם
לפני 5 שעות, llaavvii כתב:

קודם ברגע שהביטוח משלם לך 10000₪ על הרכב הוא הולך אליו, לא נשאר אצלך למכור חלקים.

בגדול מאזדה 3 חיה טוב עם גפ"מ ויש לא מעט רכבים בשוק

מה לגבי וולו s60

• תוכן חדש...