Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

אז האבא של החבר החליט לא ללכת בכיוון הגאלאנט,בעיקר בגלל הבעיות במחשב ניהול מנוע שציינתם,ושהוא שמע מעוד מקורות.

כעת הוא מתלבט בין הפאסאט (2001) לבין המונדיאו(2002- שאותה הוא לא רצה כל כך בהתחלה אבל בחן אותה והתלהב)

איזו חבילה הייתם לוקחים בהתחשב באיכות הרכב,הנהיגה,עלויות ביטוח,חלפים וטיפולים שותפים,שמירת ערך(ניצחון מוחץ לפאסאט??) וכו'

שבת שלום ותודה לעונים!

פורסם

הפאסאט חזקה יותר, בכל השאר המונדיאו עדיפה לדעתי. וזה מניסיון ארוך מאוד עם פאסאט, ושבוע עם מונדיאו. לפאסאט יתרון נוסף בעיצוב פנים, אבל לא משמעותי מאוד לדעתי.

לגבי ירידת ערך, קשה לדעת, כנראה יתרון לפאסאט, אבל לא מדובר פה על אלפא 156 מול פאסאט.

אין לי מושג לגבי עלות חלפים. עלויות ביטוח משתנות מאדם לאדם ולכן הוא צריך לבדוק את זה מול הסוכן ביטוח שלו.

גיא

פורסם

יש לי ניסיון על שתי המכוניות. כמו שגיא ציין, הפאסאט חזקה יותר ובעל גיר טוב יותר ו... זהו. מלבד זאת המונדיאו עדיפה בהתנהגות הכביש, נוחות, עלויות שוטפות (צריכת דלק, טיפולים). בנוגע לשמירת הערך - למונדיאו שמירת ערך ממוצעת בשוק, כאשר לפאסאט שמירת ערך מעט טובה יותר ברוב המקרים.

אם הכוח חשוב לו, שילך על הפאסאט, אבל מלבד זאת המונדיאו פשוט מכונית טובה יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לגבי איכות : הפאסט לדעתי זה אוטו יותר איכותי וכפי לנהיגה, גם בגלל שזה גרמני וגם בגלל שהיא יותר מהירה.

לגבי חליפים: החלפים והביטוח לאוטו הזה הם יחסית יקרים לעומת המונדאו ( לפי מה שאני יודע ).

השמירת ערך בפאסט תיהיה הרבה יותר גבוה וככה גם רוב הגרמניות שתקנה.

לסיום עם האבא אוהב נוחות ומחפש אוטו שקט בלי הרבה כוח שילך על המונדאו

עם האבא אוהב כוח, מהירות, נוחות נסיעה ( לדעתי ) יותר טובה ולנסוע על גרמנית גדולה שיקנה את הפאסט.

עוד דבר חשוב, הבלאי לחלקים בפאסט יהיה יותר גבוה מאשר החלקים של המונדאו. כמו הטורבו וכו'

בהצלחה

פורסם
לגבי איכות : הפאסט לדעתי זה אוטו יותר איכותי וכפי לנהיגה, גם בגלל שזה גרמני וגם בגלל שהיא יותר מהירה.

לגבי חליפים: החלפים והביטוח לאוטו הזה הם יחסית יקרים לעומת המונדאו ( לפי מה שאני יודע ).

השמירת ערך בפאסט תיהיה הרבה יותר גבוה וככה גם רוב הגרמניות שתקנה.

לסיום עם האבא אוהב נוחות ומחפש אוטו שקט בלי הרבה כוח שילך על המונדאו

עם האבא אוהב כוח, מהירות, נוחות נסיעה ( לדעתי ) יותר טובה ולנסוע על גרמנית גדולה שיקנה את הפאסט.

עוד דבר חשוב, הבלאי לחלקים בפאסט יהיה יותר גבוה מאשר החלקים של המונדאו. כמו הטורבו וכו'

בהצלחה

תיקונים - המונדיאו מהנה יותר לנהיגה מהפאסאט באופן משמעותי, תודות לקשיחות מרכב עדיפה המאפשרת זוויות גלגול קטנות יותר והעברות משקל עדיפות, היגוי מדויק ומתקשר יותר, ואיזון ושליטה עדיפים בעת איבודי אחיזה. כמובן שהפאסאט לא טובה יותר בגלל שהיא גרמנית, שזה בערך השטות המפגרת ביותר ששמעתי בשבוע האחרון (מר דלוזן ממשיך להשלות את עצמו שהוא מבין משהו). יש לשים לב שב-2004 (למיטב זכרוני) עברה המונדיאו מתיחת פנים אשר הקנתה לה נוחות נסיעה עדיפה על חשבון התנהגות הכביש (שעדיין נשארה טובה מאוד ביחס לקבוצה).

ואם כבר נוחות נסיעה - אז במונדיאו היא עדיפה, נקודה. (ודעתו של הדלוזן לא נחשבת, גם בגלל שהוא חושב שהפאסאט היא גרמנית גדולה בעוד הפורד היא.. מה? אפגנית קטנה?)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תיקונים - המונדיאו מהנה יותר לנהיגה מהפאסאט באופן משמעותי, תודות לקשיחות מרכב עדיפה המאפשרת זוויות גלגול קטנות יותר והעברות משקל עדיפות, היגוי מדויק ומתקשר יותר, ואיזון ושליטה עדיפים בעת איבודי אחיזה. כמובן שהפאסאט לא טובה יותר בגלל שהיא גרמנית, שזה בערך השטות המפגרת ביותר ששמעתי בשבוע האחרון (מר דלוזן ממשיך להשלות את עצמו שהוא מבין משהו). יש לשים לב שב-2004 (למיטב זכרוני) עברה המונדיאו מתיחת פנים אשר הקנתה לה נוחות נסיעה עדיפה על חשבון התנהגות הכביש (שעדיין נשארה טובה מאוד ביחס לקבוצה).

ואם כבר נוחות נסיעה - אז במונדיאו היא עדיפה, נקודה. (ודעתו של הדלוזן לא נחשבת, גם בגלל שהוא חושב שהפאסאט היא גרמנית גדולה בעוד הפורד היא.. מה? אפגנית קטנה?)

רוני

אולי אין לי ניסיון עם המונדאו אבל עם הפאסט בהחלט יש. זה אוטו שיושב על הכביש כמו שצריך ( לדעתי מספיק טוב )

לאבא של חבר שלי יש מונדאו הוא מרוצה ממנה אבל לדעתי זה אוטו פשוט.

ואולי אתה צודק ואני לא דוגמא כי אני תמיד בצד של הגרמניות.

פורסם

אז למעשה אתה אומר שהפאסאט טובה מהמונדיאו, כאשר אתה לא יודע כלום על המונדיאו? פעם הבאה תבהיר את זה טוב יותר שאתה רושם בייעוץ ברכישה. תרשום שיש לך ניסיון עם X ושאתה מאוד מרוצה אבל אתה לא יכול לבצע שום השוואה.

הפאסאט לא מהנה לנהיגה נקודה. ההגה מתוגבר מדי, היא רכה מדי. היא גם נופלת בנוחות מול המונדיאו. וזה מניסיון של 7 שנים עם פאסאט. היא גם לא יושבת על הכביש טוב במיוחד. יש תחושת ביטחון בקו ישר, אבל בסיבובים ממש לא.

אני מבין שני הרכבים הללו הייתי מעדיף את המונדיאו ללא ספק.

גיא

• תוכן חדש...