Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין דין בת ים כדין כל ישוב אחר.

ההצעה שלי היא, אם אף אחד לא צריך את הרכב והוא בחניה פרטית, לנתק מצבר, לשים כיסוי ואפשר אפילו להקפיא רשיונות וביטוח ולחסוף כמה שקלים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 7 שעות, V6 כתב:

זה לא נכון. טעינה מתבצעת גם בעמידה.

אני לא כתבתי שאין טעינה בזמן עמידה, אלא שהטעינה הזו לא מספיקה להחזיר את עלות ההתנעה עצמה יחד עם ההפחתה לאורך זמן.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, תחבצ כתב:

ממש לא נכון, מול ביתי בבת-ים עמד רכב חודש ימים, הדביקו לו צו פינוי מהעיריה ואחרי חודשיים שהוא נשאר עומד גררו אותו

עד לפני לא מזמן זה היה 60 יום. בעקבות חקיקה חדשה הזמן התקצר ל 30 יום.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפני 18 שעות, shellcase כתב:

אין דין בת ים כדין כל ישוב אחר.

ההצעה שלי היא, אם אף אחד לא צריך את הרכב והוא בחניה פרטית, לנתק מצבר, לשים כיסוי ואפשר אפילו להקפיא רשיונות וביטוח ולחסוף כמה שקלים.

אני חושב שזה תלוי בשכנים, אם יתלוננו פקחים יבואו לבדוק את המקרה, אחרת שום פקח לא מסמן ביומן כמה זמן עמד כל רכב בכל חניה

פורסם

בעיתוי זה, הייתי מוכר את הרכב, בגלל המחירים הגבוהים

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...