Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 15,000

dorelhagbi1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לקנות רכב, מחפש משהו זול קל לתחזוקה חלפים כמה שיותר זמינים וכמה שיותר זולים ושיהיה מעניין.

הרכב כמעט ולא יסע(מתנייד עם אופנוע ביום יום)

מאמין באזור ה 100-150 קילומטר בשבוע.

יודע לעבוד עם היידים(אבל הניסיון יותר עם אופנועים) אז משהו עם מכניקה כמה שיותר פשוטה.

צריכת דלק לא מעניינת בכלל.

הכיוון שלי כרגע זה סיוויק שנת 2000 ודרומה אבל כולן נראות לי שבורות. רציתי לדעת אם יש עוד המלצות למשהו בסגנון.

עדיפות לידני ו2 דלתות(אך לא מחייב) ושלא תהיה עגלה(מבין שזה לא יהיה רכב מסלולים בתקציב אבל שיהיה קצת כוח).

פורסם

פשוט תשב על יד2 על סינון של יד נמוכה יחסית, קמ עד 200 אלף, שנה עד 1999 או מה שבא לך, ידני, מחיר וכו. תרפרש כל כמה שעות, מתישהו תצוץ מציאה שלא תדע מאיפה לעזעזאל הבנאדם הביא דבר כזה ורוץ לקנות.. 

קח בחשבון שמכוניות מ95 ומעלה צריכות בדיקת זיהום אוויר בטסט ויש טסט פעמיים בשנה למכוניות בנות 20 עד 30. אם האוטו מזהם לטסט יהיה לך קשה מאוד לפתור את זה. מכוניות בנות 30+ שמעבירים לאספנות הביטוח והטסט הרבה יותר זולים והטסט פעם אחת בשנה שזה בונוס אדיר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
לפני שעה, liorwohl כתב:

פשוט תשב על יד2 על סינון של יד נמוכה יחסית, קמ עד 200 אלף, שנה עד 1999 או מה שבא לך, ידני, מחיר וכו. תרפרש כל כמה שעות, מתישהו תצוץ מציאה שלא תדע מאיפה לעזעזאל הבנאדם הביא דבר כזה ורוץ לקנות.. 

קח בחשבון שמכוניות מ95 ומעלה צריכות בדיקת זיהום אוויר בטסט ויש טסט פעמיים בשנה למכוניות בנות 20 עד 30. אם האוטו מזהם לטסט יהיה לך קשה מאוד לפתור את זה. מכוניות בנות 30+ שמעבירים לאספנות הביטוח והטסט הרבה יותר זולים והטסט פעם אחת בשנה שזה בונוס אדיר.

חיפשתי אספנות תאמין לי אין שום דבר מעניין, הוולוואים 760 940 קרצו לי אבל אני מאוד מפחד מהאחזקה שלהם למרות שהבנתי שיש להן די הרבה חלקים בפירוקיות.

העניין ביד 2 שיש דגמים שאני לא מכיר את האמינות שלהן בכלל פיגו לדוגמא רכב שנראה טוב אבל לא מכיר כלום עליו. בגלל זה אמרתי אולי יש עוד דגמים שידעו להמליץ לי עליהם.

פורסם

מיצובישי קולט נשמע לי תפור עליך..

פזו 206 לא צרה צרורה של חוסר אמינות אבל גם לא האוטו האידיאלי לתחזוקה עצמית לטעמי, מתחיל להיות מודרני מדי קצת. אם אתה חולם על גג נפתח אז 206cc יכול להיות כיף גדול.

אני חושב בגדול שכל דבר 1600-1500 סמק יפני ישן שבטעות עם גיר ידני ולא אוטומטי ירגיש נמרץ למדי ויהיה אמין אם טופל בזמן ולא הוזנח כי ישן.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

פיגו 306 ידנית עד 2002 מנוע 1.6/1.8, אם תמצא כזאת לדעתי לך על זה. 

די מהנה לנהיגה וגם די אמינה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...