Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי לרוץ אחרי ראשי טעינה ושקעים פנויים, בעיקר בנסיעות, ואני מחפש מטען GaN באזור ה 60W (בהתחלה חשבתי על 100, אבל הם נראים לי קצת גדולים מדי), עם לפחות 3 יציאות (לטעינה של מחשב, טלפון, ולפעמים עוד משהו). בחיפוש באמאזון ראיתי שיש הרבה מותגים גנריים שהמוצרים שלהם נראים אחד לאחד אותו הדבר ויש את Hyper Juice שנראה פופולארי, וראיתי גם בעלי אקספרס מליון מוצרים כאלו תחת אינסוף מותגים.

ראיתי שמשום מה כולם באים כברירת מחדל עם תקע אמריקאי, וחלקם מצויידים במעביר, כשבאופן מוזר למדי רוב המעבירים לאירופאי מציבים את המטען "על הצד", מה שלפחות לי נראה קצת מוזר גם כי זה לדעתי יפעיל עומס מכאני על השקע, וגם כי זה פיזית יחסום את השקעים הסמוכים ואז מה בעצם עשינו בזה שיש למטען יותר יציאות?

פורסם

יש לי מטען כזה של MINIX בהספק של 66W. יש לו 3 יציאות, 2 הן USB-C ואחת USB-A.

נקנה מאמזון גרמניה, ששם הוא היה הכי זול כשרכשתי. עכשיו מארה"ב זול יותר (ובגרמניה הוא לא זמין).

ליום הקרוב האח הגדול שלו, עם הספק של 100W ו-4 חיבורים במבצע למנויי אמזון פריים UK ב-41 לירות.

• רעיון טוב! 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

הלנובו הנ״ל הוא כבר 65w.

אייפד 12.9 יכול לזכרוני להיטען ב30 או 35.

זה כבר שם אותך לגמרי בקטגוריה של ה100 מבחינת ספקים

לגמרי הייתי מסתכל על משהו כמו הנאנו הגדולים של אנקר:

https://us.anker.com/collections/for-multi-device/products/a2145?variant=41867683692694

(וכן - אין לי פתרון לעניין השקע - והייתי מוודא שהנ״ל עובד גם על 220)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

זה הדגם של MINIX שהוא 100W (יש גם דגם ישן שהוא לא GaN ולכן פיסית גדול יותר). 

עריכה אחרונה על ידי אורי מ.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 39 דקות, Liviur כתב:

הלנובו הנ״ל הוא כבר 65w

המטען המקורי שלו הוא 45 וואט, החדשים יותר מגיעים למיטב ידיעתי עם 65, ועדיין אתה צודק - מטען של 65 וואט אולי יספיק לאייפד/טלפון/שעון, אבל המחשב יצטרך להיטען בנפרד.

פורסם

יכול להיות שמטען של 65~ יספיק ליותר מאשר רק המחשב. הערך שרשום על המטען הוא המקסימום, אבל זה לא מחייב שהמחשב ימשוך את כל ההספק.

אני מעריך שבעבודה שלא מאמצת את המחשב הוא יצרוך מעט ואז המטען (של 65) יוכל להטעין עוד צרכנים, שגם הם אולי יקבלו פחות מהמקסימום שהם יכולים למשוך מהמטען. 

כל זה אומר שהטעינה תהיה איטית יותר ואולי תגרום למטען להתחמם יותר, אם הוא לא איכותי מספיק.

פורסם

במחשבים במיוחד עם טעינה מבוססת USBC אפשר להשתמש במטענים חלשים יותר (כל עוד תומכים בpower delivery) - פשוט יטענו יותר לאט.

זה פחות בעיה בלהשאיר את המחשב עובד - כמובן ששם 45w אפילו יספיק. זה עניין של קצב טעינה.

כמו כן במחשבים חדשים - בהרבה מקרים אפשר להשתמש במטען יותר חזק כדי לטעון יותר מהר. עכשיו אם זה לילה וגם ככה המחשב יהיה מחובר רצוף - לגמרי. אם אתה רוצה להטעין כמה מכשירים מהר - פחות.

אני מרגיש שאנחנו בנקודה עם USB C וPower delivery שזה here to stay - להרבה זמן. אז מטען טוב וחזק יעבור הלאה הרבה מכשירים בימינו.

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 5 דקות, Liviur כתב:

אז מטען טוב וחזק יעבור הלאה הרבה מכשירים בימינו.

כשאתה בביקור מולדת, מזמין אותך להוד השרון להסביר לילדים שלי שמטענים אמורים לעבור הרבה מכשירים... הזמן שעובר בין "קניתי מטען חדש" לבין "אבא!!! אני לא מוצא מטען!!!!" נמדד לעיתים במיקרו שניות 🥴

• מצחיק 1
פורסם

הפתרון שלי בנתיים זה עמדות טעינה.

לא הכבל ולא המטען עוזבים את האיזור של הבית שהם יושבים בו, ויש 2 מולטי מטענים בבית + 1 בכל חדר של הילדים (מטען לכבל יחיד)

אני משאר אבל ששלי יותר צעירים.

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 14 שעות, Liviur כתב:

אני משאר אבל ששלי יותר צעירים.

אם אתה שם מטענים בחדר של הילדים אני מניח שדווקא הפוך ושלי יותר צעירים... (8 ו 10) - למרות מחאות שלהם אני לא מוכן שהם יתקעו עם הטלפונים/מחשבים/טאבלטים בחדרים שלהם, ומתעקש שישבו בשטחים הציבוריים, ושם גם יטענו את המכשירים.

מה זה "מולטי מטען"?

פורסם (נערך)

כינוי לכל המטענים עם מספר השקעים.

https://www.amazon.com/dp/B08JHGKFD2?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

זה המטען שיש לי ד״א.

עוד מכשיר שימושי כדי לדבג טעינה:

https://www.amazon.com/dp/B01NAWYSVK?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
  • תוכן חדש...