Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי מחפש סופר מיני עד 30K מאמין שאוכל למתוח כ-10%.

ראיתי סוזוקי בלנו ידנית ומתלבט אם לשאוף עם התקציב לשם או לחכות  למחיר טוב יותר לא ממש לחוץ על קנייה. למרות שהצורך קיים.

מה אומרים איזה רכב כדאי לי להתמקד? מחפש בראש ובראשונה אמינות לכן ידני בהחלט בא בחשבון אבל לא פוסל אוטומט יפני.

דבר נוסף אני יודע שזה כמעט ולא קיים ביפניות אבל אנסה לשאול בכל זאת יש יפני עם  VFM גבוה כמו הצרפתיות לדוגמה?

ד"א קצת חצוף מצידי אבל @OranKimhi ראיתי שפרסמת סיאט איביזה ידנית ואני לא מצליח ליצור איתך קשר תוכל לשלוח לי הודעה?

עריכה אחרונה על ידי TempUse
פורסם

הייתי בודק קליאו ידנית, די זריזה,אבזור טוב, מושבים לדעתי נוחים מהבלנו, אך הקליאו פחות מרווחת.

עוד אופציות אמינות הן הקיה קיו, גם מרווחת, אם כי לא זריזה.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

יש טעם להיכנס להרפתקה עם מנועי 1.2 של פיג'ו/סיטרואן בין השנים 14-16 אם יש תיעוד של החלפת רצועות טיימינג מוקדם מן הצפוי? או שזה יהיה קרב אבוד?

מה לגבי וואגיות אטמוספריות ידניות? 

אפשר להשוות אותם מול יפניות מבוגרות מהם בשנתיים בהיבט האמינות? או שבשנתונים מתקדמים ליפניות אין מתחרות באמינות?

ד"א לא ציינתי את זה בהודעה הקודמת אבל מחפש רכב שישמש אותי ל-5+- שנים הקרובות. 

פורסם

כשיש קליאו, אני לא רואה טעם.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, yulianx כתב:

כשיש קליאו, אני לא רואה טעם.

מה דעתך על הסנדרו? נמכרות יותר זול מהקליאו. הם בעלות ביצועים פחותים מהקליאו? 

לגבי המנועים של 0.9 אני גר בצפון ויש לי מסלול עם עליות בבין עירוני. מאמין שלבד מנוע ה0.9 יסתדר, מה לגבי רכב מלא אצליח לשמור על מהירות מקסימלית חוקית? 

מנועי 1.1 של הקליאו והסנדרו שווים בדיקה? או שזה מיועד לנסיעות בעיר מישורית?

פורסם

המנוע 0.9 של קליאו חזק יותר מהמנוע של סנדרו 1.2 ללא טורבו.  מנוע טורבו בדאצ'יה יש רק בסנדרו סטפוואי. 

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבעיה במנוע 1.1 חלש, ובמהירות בין עירונית הסלד גבוה.

אבל הוא אמין וחסכוני.

הדאציה נוחה ההקליאו ומעט מרווחת יותר.

אבל איכות חומרים פשוטה יותר ומרגישה שולה יותר וציון בטיחותי פחות טוב.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 1 דקה, vladclar כתב:

המנוע 0.9 של קליאו חזק יותר מהמנוע של סנדרו 1.2 ללא טורבו.  מנוע טורבו בדאצ'יה יש רק בסנדרו סטפוואי. 

התכוונתי לסנדרו סטפוואי טעות שלי.

שוטטתי קצת ביד 2 וראיתי סנדרו סטפוואי 1.5 טורבו דיזל, במחירים לא רעים.

זה קצת קורץ לי כי אני עושה נסיעה יומית של 70 ק"מ בדרכים הרריות למרות שרק לכיוון אחד יש עליות.

האם הדיזל תתן לי תמורה טובה יותר למחיר שאני משלם בהנחה והפער בין הבנזין לדיזל מסתכם ב-5K+-?

פורסם

הדיזלים עדיפים. הם יותר חזקים.

בהחלט שווה  תוספת בתנאי שתמצא רכב לא שחוט.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, yulianx כתב:

הבעיה במנוע 1.1 חלש, ובמהירות בין עירונית הסלד גבוה.

אבל הוא אמין וחסכוני.

הדאציה נוחה ההקליאו ומעט מרווחת יותר.

אבל איכות חומרים פשוטה יותר ומרגישה שולה יותר וציון בטיחותי פחות טוב.

האם בהינתן אותו מנוע וגיר הדאציה והרנו מספקות אותם ביצועים? 

לפני שאני ננעל על הדאצ'יה, יש למותג בעיות אמינות או רק בעיות מוניטין?

פורסם

דאציה זה רנו.

• אהבתי 1

פורסם

הבלנו הוא רכב בסיסי ופשוט שיספק לך אמינות וצריכת דלק טובה במחיר נוח מאוד אבל לא תהיה בו חווית נהיגה. 

מציע לבצע עליו נסיעת מבחן. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...