Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי פורום,

מסתמנת אצלי נסיעת עבודה של שלושה-ארבעה שבועות (מתחילת ספטמבר עד החגים) ללקוח היושב בגבעת שאול ב' בירושלים. אני מחפש דירה/צימר/איירבנב עם מטבחון וחניה שיהיה במרחק נסיעה סביר ויוכל להוציא חשבונית בסוף התקופה. התקציב המקסימלי עומד על כ-125 דולר ללילה.

אם יש לכם המלצות, חברים שמחפשים להשכיר, וכו' - אשמח לשמוע. אפשר גם לארגן החלפה על הדירה שלי בברצלונה למשך התקופה, שתעמוד ריקה בזמן הזה.

מודה לכם מראש.

פורסם (נערך)

125 דולר ללילה זה תקציב נמוך לישראל בשביל משהו נורמאלי. תראה מה אתה מוצא בבוקינג שנראה סביר סביב המחיר הזה ולך על זה. החלפה או משהו דומה לא יספק לך חשבונית.

הייתי כנראה הולך על הIbis styles ומזמין ישירות דרך accor ועושה מועדון שם. כל כך הרבה ימים יתנו לך לא מעט נקודות + סטטוס שיאפשר הטבות בעתיד לשהיות פרטיות.

עריכה אחרונה על ידי garicho
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מה זה מרחק נסיעה סביר? או יותר נכון זמן נסיעה בבוקר?

שים לב, אזורי המגורים המאד קרובים הם חרדים-חרדלים.

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

סביר זה 10-20 דקות כשיוצאים מהבית בשבע וחצי בבוקר ועד חצי שעה כשמסיימים בשש בערב. ע"פ גוגל זה מכסה בערך את כל ירושלים, אבל אני סקפטי. נכון לעכשיו הכיוון הוא מבשרת, מוצא וכו' יותר מאשר מרכז העיר.

האיביס אכן עלה על הרדאר שלי, אם כי הסטיילס זה קצת מוגזם לפרק זמן כ"כ ארוך ולכן הסתכלתי על הרגיל. הבעיה עם כל בית מלון הוא שבד"כ אין שם מטבח או אפילו מיקרוגל לחמם משהו בערב, ואני לא אוהב להיות תלוי במסעדות ובמשלוחי אוכל. כשאני יוצא למשימות כאלה באירופה או בארה"ב אני לוקח מלון דירות, או פשוט מביא איתי מיקרוגל/קומקום/כירה ניידת אם אני מגיע לשם בנהיגה. במקרה של טיסה לישראל זה יהיה הרבה יותר מורכב לוגיסטית, לכן אני מעדיף לשכור דירה אם יש אפשרות כזאת.

אין לי בעיה להעמיד את הדירה הפרטית שלי להחלפה בזמן הזה, מה שיחסוך למעסיק שלי כמה אלפי דולרים ולי את הצורך לבקש שמישהו יבוא לפה פעם בשבוע לבדוק שהכל בסדר.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, Derish כתב:

כשאני יוצא למשימות כאלה באירופה או בארה"ב אני לוקח מלון דירות, או פשוט מביא איתי מיקרוגל/קומקום/כירה ניידת אם אני מגיע לשם בנהיגה. במקרה של טיסה לישראל זה יהיה הרבה יותר מורכב לוגיסטית, לכן אני מעדיף לשכור דירה אם יש אפשרות כזאת.

דווקא זה נראה לי פשוט לסדר דרך הפורום, לא? (לא שיש לי משהו להציע, אבל נשמע לי הרבה יותר פשוט לסדר מיקרוגל מאשר דירה...)

פורסם

הכל אפשרי, אבל אני לא רוצה לערב טובות אישיות בנסיעת עבודה. אם מישהו פה משכיר באיירבנב ומציע לי את הדירה שלו בתשלום - סבבה. אם הוא משאיל לי מיקרוגל ואני מחזיר אותו עם נזק, יהיה מסובך לחייב אח"כ את עלות התיקון לחשבון ההוצאות שלי. אם כבר, פשוט יותר לרכוש את המכשירים הנחוצים בחנות מקומית ואז לתרום אותם לצדקה בסוף הנסיעה (מה שאכן עשיתי מספר פעמים בעבר).

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, Derish כתב:

סביר זה 10-20 דקות כשיוצאים מהבית בשבע וחצי בבוקר ועד חצי שעה כשמסיימים בשש בערב. ע"פ גוגל זה מכסה בערך את כל ירושלים, אבל אני סקפטי. נכון לעכשיו הכיוון הוא מבשרת, מוצא וכו' יותר מאשר מרכז העיר.

לפי חוקי הפורום אסור לכתוב חית חית חית... (כל ירושלים אולי בשעה)

20 דקות לגב״ש בבוקר זה רק שכונות שלא תרצה לשהות בהן... ממבשרת זה חצי שעה לפחות (תלוי איפה).

בכל מקרה אולי יתאים לך צובה\יד השמונה\נווה אילן

מה התאריכים העבריים? אתה נופל לתוך ראש השנה?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

לא יכול לעזור לך לצערי, אבל רק שתדע - 40 דקות בבוקר ובערך אותו דבר בערב, אם אתה מדבר על מבשרת וגו'.

ירושלים, בעיקר בשלב הנוכחי של בניית הקו השני של הרכבת הקלה, פקוקה ברמות שקשה לתאר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פיזדץ, חששתי מזה... תודה על העדכון. יש שעות עמוסות פחות/יותר? אולי נוכל לשנות קצת את שעות העבודה שלנו. 

מבחינת תאריכים - התכנון הוא לתחילת החודש עד ראש השנה, אם אצטרך להישאר כמה ימים מעבר לזה אעבור למלון רגיל.

פורסם

ארגיע אותך קצת,

אני עובד בירושלים באזור הכניסה לעיר ומסתובב הרבה באזור.

ממבשרת לגבת שאול בזמני עומס כחצי שעה גג.

רוב האזור שם זה אזור חרדי, אם אין לך בעיה אם זה ואתה לא מתכוון לנסוע בשבת וכדו' תוכל למצוא יחידת דיור או משנו בסגנון בתקציב שאתה מחפש.

חניה זה יהיה הבעיה... 

דבר נוסף, שים לב שרוב האזור שם מלא בנת"צ שרובו לא ממש שמים לב והוא מרושת מצלמות, הייתי ממליץ על הדרכה עם מישהו שמכיר שם את האזור שלא תחטוף דוחות

• רעיון טוב! 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

לקנות מיקרוגל בסיסי זה עניין של 200 ש"ח, ויש לך מכשיר חדש באחריות. אני לא בטוח שהמלון יאהב את זה. ג That said, אני מסתובב עם קומקום חשמלי בכל מקום אלא אם בתיאור מלון מצויינת ערכת קפה. גם עניין המקרר\מיניבר מצריך בדיקה, יש מלונות עם מקרר כזה ריק ועומד לשירותך, אבל נתקלתי בכל מיני מתקנים מוזרים שמחייבים אותך על עצם פתיחת הדלת.

בדוק כל מיני "אירוח כפרי" באיזור, בלא מעט מהם יש חדרים עם מטבח מצוייד כראוי.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכולם, מצאתי בינתיים שתי אופציות טובות במבשרת והזמנתי את אחת מהן, שתיהן היו בגבולות התקציב. את כל העצות החשובות שניתנו פה אעביר לצוות הטכנאים שמצטרף אליי מחו"ל, הם לא דוברים עברית ובטח לא יצפו לאמבוש מצלמות ועיר חפורה עם פקקים של מנילה. 

On a side note, לעולם לא אפסיק להתפלא איזה חורבות ומרתפים חשוכים אנשים מעלים לאיירבנב וחיים בסרט שיש להם 'יחידת דיור יוקרתית ומפנקת.' לא שבאירופה אין מקרים כאלה, אבל פה לפחות המחיר הוא בד"כ בהתאם לתמורה. בדיוק כמו עם נשים ישראליות שלא מבינות את ערכן האובייקטיבי בשוק. 

• מצחיק 4
פורסם

גבעת שאול זה מקום מאוד בעייתי עם חנייה. שתדע. לא בטוח אם מזמין העבודה מציע לך חנייה או לא. 

אגב, התחבורה הציבורית בירושלים לא פעם סבירה.

אני הייתי מעדיף לשכור מקום במרכז העיר, להנות מהעיר ולהגיע בתח"צ לאן שאני צריך.

בטח לטכנאים שאין להם מה למהר חזרה למלון או לעשות בערב.

גרתי שנים במבשרת. זה חור.  חור יפה. אבל חור.

פורסם (נערך)

תודה, אתה מרים לי להנחתה בשרשור הבא, בו אבקש המלצות למסעדות אליהן ניתן ללכת ברגל מאתר הלקוח. (מאמין שהוא ידאג לנו לחניה, אנחנו באים עם חמש משאיות ושתי מלגזות בנוסף לרכבי הטכנאים.)

אני מניח שהחבר'ה מחו"ל ירצו להיות במרכז העיר ולצאת בערב, אבל אני לא כ"כ בקטע ולכן מתאים לי מאד חור יפה ושקט להעביר בו את מעט הזמן הפנוי שיהיה. אחקור אם יש תח"צ ישירה מהאתר לשם, זה עשוי להקל עליהם מאד ביומיום. 

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

אני ממשיך את הדיון וסוטה.

אני לא מבין את הקטע של חברות להשתקע במקומות הנוראיים האלה כמו הא.ת ההוא.

כלקוח שיש שם עסק אני מחפש אחד אחר.

זה סיוט להגיע לשם.

גם עובדים שונאים להגיע לשם בבוקר.

להסתובב שם עם משאית זה סיוט.

סבבה שזה מקום מרכזי שכולם מכירים.

כולם גם יודעים שזה גרוע להתקרב לשם.

זאת סתם דוגמא לעוד כמה מקומות כאלו בארץ. שפשוט סיוט

• תוכן חדש...