Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזר דמי רצינות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם

רציתי לרכוש רכב יד2 ממגרש בעפולה התקשרתי להתעניין ברכב מסוים ונדרשתי לשלם 1000 שח דמי רצינות

כביקשתי לבטל ולקבל החזר מלא

הסוכן טען שהוא הוציא נהג שיבוא אלי עם הרכב שאוכל לעשות בדיקה ובכלל הוא לא הגיע אלי התקשרתי לבטל לפני שהוא הגיע

נכון לעכשיו זיכה אותי רק ב500

אשמח לעצה או עזרה מה ניתן לעשות?

פורסם

הייתי קודם מדבר איתם שוב לקבל את מלוא הכסף

ובמידה ולא הייתי פונה למועצה לצרכנות ומגיש תלונה 

לא זוכר כרגע אבל מתישהוא בדקתי את זה וזה לא חוקי לא להחזיר דמי רצינות בטח אם לא חתמת 

על מסמך מפורש שכתוב בו שהם ללא החזר

פורסם

ביטול דרך חברת האשראי. הכי קצר ויעיל (אם אתה הצודק. לא שמענו כאן את הצד השני).

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

ניתן לבטל באשראי רק אם היה כשל תמורה-

זה תחום דיי אפור ודיי נתון לרצונו הטוב של פקיד האשראי באותו הרגע (מנסיון של ביטול דברים)

תוכל לקרוא על זה כאן:

https://www.consumers.org.il/category/failure-to-deliver

במצבו של פות״ש, כשלא נחתם שוב חוזה והכל היה טלפוני זה נטו התמקחות עם בעל המגרש  ורצנו הטוב. 

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם

אין להם זכות לקחת את הכסף, פשוט במצב השוק הנוכחי הם מרשים לעצמם לעשות מה שבא להם. לפני שנה וחצי כשרציתי לבדוק רכב במגרש הם עשו פליפ-לופ באוויר כדי להביא לי איזה רכב שאני רוצה, עם דמי רצינות אבל כל משפט שני היה גם אם לא תבוא נחזיר לך את הכסף(ללא חתימה על כלום - הכל היה בטלפון).

לדעתי אם תלך במסלול של תלונה ואם לא עוזר תביעה קטנה יחזירו לך הכל. השירות שלהם זה ליטרלי שינוע ומכירת רכבים. אף אחד לא עושה טובה לאף אחד.

• תוכן חדש...